Ouder nieuws seizoen 2022-2023


06 -11-2022 Voetbalnieuws

En heb jij de meeste voetbalkennis? Doe mee en win de prijzenpot.


06-11-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Bram van IJzendoorn
Zondag 29 oktober 2022: SV Melderslo – RKSVO: 0-2

 Ik was zondag de speler van de week, en vond het heel leuk!

Eerst mocht ik met de grote spelers mee op het veld, en kreeg van iedereen een handje. Daarna heb ik gescoord in het doel. Ik ging even in de dug out zitten, en toen zelf spelen.
In de pauze kreeg ik ranja en mocht ik het lootje trekken.
Na de wedstijd kreeg ik nog een oorkonde en een zakje snoep.
Groetjes,
Bram van IJzendoorn

30-10-2022 Voetbalnieuws

SV Melderslo 1 verliest van RKSVO: 0-2
Op de laatste zondag van oktober staat de wedstrijd tussen SV Melderslo en RKSVO uit Ospel op het programma. De bezoekers hebben in de eerste 4 wedstrijden 3 punten behaald. Scheidsrechter Grutters fluit om 14:30 voor het begin van de wedstrijd.
Eerste helft
In minuut 15 noteert Melderslo via een vrije trap de eerste kans, Bart Theeuwen schiet de bal bekeken op de paal. In de daaropvolgende counter van RKSVO heeft Dick van de Lisdonk goed redding op een schot van de rechtsbuiten. In de laatste minuut van de eerste helft heeft Dick van de Lisdonk nog scherp antwoord op een afstandsschot. Wat verder opviel was dat de scheidsrechter al 4 gele kaarten heeft getrokken, waarvan 3 voor Melderslo.
Tweede helft
Direct na rust komt RKSVO op een 0-1 voorsprong, de nummer 14 plaatst de bal beheerst achter de doelman. Enkele minuten later heeft Melderslo alle geluk van de wereld dat de nummer 9 de bal voor een open goal mis schuift. In minuut 56 maakt RKSVO de 0-2 via een hoekschop, waar de scheidsrechter de hele wedstrijd geen moeite heeft met op de fluit blazen, vergeet hij dit nu na een overtreding op Bart Theeuwen. Na 90 minuten fluit Grutters, die deze wedstrijd 9 keer de gele kaart heeft getrokken, voor het einde van de wedstrijd.
Volgende week Derby SV Melderslo 1 – Hegelsom 
De eerstvolgende wedstrijd zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om de 3 punten mee naar Melderslo te nemen, dit is uit tegen Hegelsom. De ploeg kan de steun van de supporters in deze derby goed gebruiken.

23-10-2022 Voetbalnieuws

Melderslo verliest verdiend van sterker Wittenhorst
Tien jaar na de bekerstunt in Horst stond de wedstrijd Melderslo – Wittenhorst wederom op het programma.
Op een bomvol sportpark ‘de Merel’ was het Wittenhorst dat verdiend een ronde verder gaat, 0-3.
Het was ondanks de nederlaag een heerlijke zondag op ons sportpark, ongeveer 600 man publiek, een wedstrijd tussen Melderslo en Wittenhorst onder de 7 als opwarmertje en na de wedstrijd een geweldig feest in een eveneens bomvolle kantine.
Melderslo mag weer trots zijn op wat ze hebben neergezet. En natuurlijk mogen we onze sportvrienden van Wittenhorst niet vergeten te bedanken voor deze geweldige dag die we er samen van gemaakt hebben.
Foto’s volgen nog!
A,s. zondag gaan we ons weer richten op de competitie, dan is onze tegenstander R.K.S.V.O. uit Ospel.

19-10 Voetbalnieuws
Bekerwedstrijd SV Melderslo 1 – Wittenhorst 1

Kom zondag 23 oktober om 14.00 naar het duel der toekomst-toppers!
SV Melderslo JO7 en Wittenhorst JO7 zullen 2 wedstrijdjes tegen elkaar spelen om het publiek lekker op te warmen voor de spectaculaire burenclash.

Om 14.30 uur is de bekerwedstrijd SV Melderslo 1 tegen Wittenhorst 1.

Tot dan!


17-10-2022 Voetbalnieuws

Melderslo boekt zwaar bevochten overwinning.
Melderslo dat vandaag op bezoek ging in Nederweert tegen het plaatselijke Merefeldia. Na de stroeve seizoensstart en de vele geblesseerden werd er vandaag niet goed gespeeld maar wel ontzettend hard geknokt voor iedere meter. Merefeldia dat vooral gevaarlijk werd door hun indraaiende vrije trappen kon de hele wedstrijd eigenlijk verder geen uitgespeelde kans creëren. Melderslo daarin tegen leverde veel werklust en dat resulteerde af en toe in een klein kansje. Uitgerekend uit een hoekschop van Merefeldia die slecht werd genomen was het Teun Peeters die alleen op het vijandelijk doel afging en oog in oog met de keeper doeltreffend scoorde met zijn chocolade been. 0-1. In de tweede helft was Melderslo nog een paar keer heel dicht bij de 0-2, maar helaas werd het net niet meer gevonden. Keeper Dick van de Lisdonk hield weer de nul en De Melderse schreven weer drie puntjes toe aan hun totaal.
A.s. zondag spelen we de bekerwedstrijd tegen onze vrienden uit Horst, we hopen dat onze overvolle ziekenboeg voor die tijd nog een beetje leegloopt en dat we er een heerlijke wedstrijd van kunnen maken.
Tot zondag op sportpark de Merel.

13-10-2022 Voetbalnieuws


12-10-2022 Korfbalnieuws

Het 2e team van de afdeling korfbal is in het nieuw gestoken door Re-Cars.


09-10-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Roel Heldens
Zondag 9 oktober 2022: SV Melderslo 1 – Helden 1


09-10-2022 Korfbalnieuws
Start zaaltrainingen

  • Senioren en A: vanaf dinsdag 1 november
  • F t/m B:
    • Geen trainen in week 43 en 44.
    • Vanaf maandag 7 november starten we in de zaal

Kijk hier voor de tijden en locaties


04-10-2022 Voetbalnieuws

SV Melderslo Lisdonkdag 2022

Zondag 9 oktober om 12.00 uur.

Voor alle voetballers t/m jo19.

  • Diverse spellen
  • Penalty bokaal
  • Finale om 14.00 uur

Aansluitend om 14.30 uur:

SV Melderslo 1- Helden 1

Na de wedstrijd is er een feestje in de kantine


04-10-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Adrian Sicinski

Zondag 25 september 2022: SV Melderslo 1 – SV Laar 1

26-09-2022 Algemeen nieuws


18-09-2022 Korfbalnieuws
SV Melderslo debuteert in Topklasse met winst

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 18 september hun eerste wedstrijd in de Topklasse na de promotie van vorig seizoen. Dit is het hoogste niveau binnen het dameskorfbal. Tegen doorgewinterde Topklasser de Korfrakkers werd in Erp in de slotseconden de overwinning uit het vuur gesleept. Het werd 11-12.In de stromende regen klonk om 14.30 uur het startsignaal in Erp. Vanaf het begin ging het gelijk tegen elkaar op en werden er geen grote gaten geslagen. Beide ploegen lieten bij momenten mooi spel zien, al was het SV Melderslo dat net wat meer creëerde dan De Korfrakkers. De ploeg vergat echter om zichzelf te belonen. Bij rust stond er een gelijke stand van 5-5 op het scorebord. Na rust draaide het spelbeeld wat om en was het De Korfrakkers dat het best uit de kleedlokalen kwam. Het lukte echter ook de thuisploeg niet om uit te lopen, waardoor SV Melderslo kon blijven vechten voor de overwinning. Een spannende slotfase volgde, waarin SV Melderslo de scherpte in de afronding plots weer terugvond. Zo’n twee minuten voor tijd wisten de Melderslose korfbalsters op een 10-11 voorsprong te komen. De Korfrakkers had daar echter direct een antwoord op en even leek het erop dat de punten verdeeld zouden worden. Een vrije worp in het voordeel van SV Melderslo werd echter koelbloedig afgerond in de laatste seconden van de wedstrijd, waardoor de punten toch mee terug naar Melderslo gingen. Een knappe overwinning voor de promovendus, die direct heeft bewezen thuis te horen in de Topklasse.


Klik op onderstaande afbeelding voor het nieuws van seizoen 2021-2022