Coronaprotocol

Corona protocol SV Melderslo

Basisregels:

• Houd 1,5 meter afstand.
  • Was vaak je handen. Hoest en nies in je elleboog.
  • Klachten? Blijf thuis en laat je direct testen.

M.i.v. 26-06-2021

Sport algemeen

• Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening;
  • Kleedkamers en douches zijn geopend;
  • Amateurwedstrijden zijn vanaf 26 juni voor iedereen weer toegestaan.
  • Wanneer de 1,5 meter niet gehandhaafd kan worden, zoals bijvoorbeeld in auto voor vervoer naar wedstrijden, dient men (13 jaar en ouder) een mondkapje te dragen.
  • Toeschouwers mogen aanwezig zijn , zij moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Sportkantines

Bijna alle beperkingen voor de horeca vervallen vanaf 26 juni. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. En dus ook voor de terrassen. Er geldt nog een aantal voorwaarden:

• Een vaste zitplek is verplicht. Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht
  • In alle eet-en drinkgelegenheden mag 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruikt worden. Dit geldt binnen en buiten.
  • Entertainment is toegestaan. Bezoekers moeten dan wel op hun vaste zitplek blijven zitten.
  • De beperkingen voor de openingstijden van horecagelegenheden vervallen. Dit houdt in dat horecagelegenheden weer volgens hun reguliere openingstijden open kunnen.

Meer info:

Rijksoverheid: voor algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen.

NOC*NSF: voor sport-specifieke protocollen en antwoorden op veelgestelde vragen.