• Dit evenement is voorbij.

Vriendjesmiddag – Oranjefestival

mei 8 @ 14:00 - 15:30

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert SV Melderslo op 8 mei 2021 een uniek Oranjefestival op sportpark de Merel.

Oranjefestival

SV Melderslo werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2021, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Stuur een berichtje naar KR@svmelderslo.nl of een bericht naar Eric Vogelzangs.

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Eric contact opnemen. Dit kan via bovenstaand nummer. Iedereen in de leeftijd 4½-5-6-7 en 8 jaar is van harte welkom!

Datum:
mei 8