Sport- en beweeggroep voor vrouwen

Op woensdag 15 september om 19.00 uur gaat de sport- en beweeggroep voor vrouwen bij SV Melderslo van start! We trappen het seizoen die avond af met een fietstocht. In de weken daarna staan er nog diverse andere leuke sportactiviteiten op het programma.

Hoe zien de trainingen eruit?

De trainingen duren van 19.00 tot 20.00 uur en vinden plaats op (of vanaf) het sportpark van SV Melderslo. Soms verzorgen we de training zelf, soms krijgen we hulp van de leden van onze voetbal- en korfbaltak en af en toe komt er iemand van een externe partij. Zo ontstaat er een divers programma, waarin iedereen telkens op zijn eigen niveau kan sporten en bewegen.

Tot nu toe ziet de planning er als volgt uit:

15 september – Fietstocht

22 september – Balspeltraining

29 september – Balspeltraining

6 oktober – Workout (sportmatje gewenst)

13 oktober – Yoga (verzorgd door Jeanne Verdellen) (sportmatje noodzakelijk)

Het verdere programma wordt nog ingevuld. Na iedere training is er de mogelijkheid om te douchen en kletsen we gezellig na in de kantine.

Wat heb ik nodig?
Er is niet veel nodig om mee te doen met de sport- en beweeggroep. Zorg voor gemakkelijke sportkleding en sportschoenen. Bij sommige activiteiten kan een sportmatje ook handig zijn.

Wat kost het om mee te doen?
De eerste maand kun je gratis mee komen doen, zodat je kunt kijken of de sport- en beweeggroep bij jou past. Bevalt het goed? Dan kun je lid worden van SV Melderslo. Het contributiebedrag voor de sport- en beweeggroep is € 100,- per seizoen. Het seizoen duurt van september tot en met juni.

Waar kan ik me aanmelden?

Meld je voor de proeftrainingen aan via sportenvoorvrouwen@svmelderslo.nl. Zo houden we er rekening mee dat je erbij bent!

Definitief aanmelden kan via het aanmeldformulier. Print dit formulier, vul het in en lever het in bij Marjon Vullings op de Broekhuizerdijk 26 in Melderslo.

Zien we jou voortaan ook op woensdagavond op sportpark De Merel?

Namens de werkgroep,

Louise Simons, Liesbeth Kuijpers, Carolien van den Ham en Angelique Meijboom