06-10-2019: SV Melderslo 1 -SV Blerick 1: 1-2

SV Melderslo 1 lukt het thuis niet om een puntje mee te pakken tegen Blerick 1         1-2

SV Melderslo begon matig aan de wedstrijd. Blerick is net wat feller. Het is dan ook niet onverdiend dat ze op voorsprong komen in de 18de minuut.

Dit nadat de verdediging van Melderslo de bal niet weggewerkt krijgt en Blerick met een geplaatst schot onze keeper kansloos laat. 0-1

Melderslo word in de loop van de eerste helft een tikkeltje sterker dat resulteert dan ook in aantal kansen.

In de 40ste een mooie voorzet van Gijs Coenders vanaf links Gijs van de Lisdonk kopt…… helaas net naast.

In de 44ste Voorzet van de mee opgekomen verdediger Davey Ewalds ook vanaf links maar de voorhoede van SV Melderslo kan net niet het laatste zetje geven.

Ruststand 0-1

Na de rust begint Melderslo sterk. Met verschillende kansen. Alleen in de afronding lukt het nog niet. En op een kopbal van Peter Spreeuwenberg heeft de keeper van Blerick het geluk mee

Dat hij deze nog kan stoppen.

Toch word Melderslo beloont in de 70ste minuut. Na een snelle uittrap van Bas van Westerveld pikt Peter Spreeuwenberg de bal op. Voetbalt zich sterk door naar de goal en met een zuiver schuivertje rechts in de hoek laat hij de keeper kansloos.

Verdiende 1-1 staat dan op het scorebord. Melderslo laat zich daarna iets inzakken waardoor Blerick weer meer kans krijgt om te voetballen. De 1-2 laat dan ook niet lang op zich wachten.  Een voorzet vanuit een vrije trap richting tweede paal.

Deze word goed binnen gekopt door Blerick. Er volgen nog een paar goede kansen voor Blerick. Maar Bas van Westerveld keert tot twee keer toe nadat een speler van Blerick vrij op hem afkomt.

Het spel word door het zeer natte veld en  de overvloedige regen die blijft vallen er ook niet beter op. Melderslo probeert de druk weer wat op te bouwen maar dat is moeilijk op dit veld.

In de 90ste minuut word Bart Verheijen net binnen het strafschopgebied neergehaald. Hiervoor werd de vijfde gele kaart getrokken voor Blerick en een penalty voor SV Melderslo is het gevolg.

Zullen we de punten dan toch gaan delen…………. helaas word deze kans gekeerd door de keeper nadat Bart Teeuwen de strafschop nam.

Punten gaan mee naar Blerick die hier heel blij mee waren aan het gezang te horen in de kleedkamer.