Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijk persoon, die voor het bestuur van SV Melderslo is aangesteld om als zodanig binnen de vereniging op te treden. Deze persoon is opgeleid om met personen in gesprek te gaan naar aanleiding van de problemen die ontstaan zijn door een confrontatie met ongewenst gedrag. Indien een dergelijke situatie zich binnen de vereniging heeft voorgedaan en je behoefte hebt hierover te praten, dan kun je terecht bij deze vertrouwenspersoon. De gesprekken die je voert met de vertrouwenspersoon zijn strikt vertrouwelijk. Andere leden, commissiehoofden, commissieleden en/of bestuursleden staan hier volledig buiten. er gebeurt niets zonder jouw medeweten.

SV Melderslo heeft Mariëll Verstraaten-Linders en Rik Vullings aangesteld als vertrouwenspersoon.

Tel. Mariëll:  06-15514520

Tel. Rik: 06-30078032