20-09-2021: VV Hegelsom 1 – SV Melderslo 1: 1-1

SV Melderslo laat punten liggen in Hegelsom   1-1

De voetbalmannen van Melderslo 1 hadden het betere spel in deze derde bekerwedstrijd, maar maakten de kansen niet af in Hegelsom!

De eerste helft begon SV Melderslo sterk. In de 6de minuut kreeg Luc van Kuijck een mooie voorzet van rechts niet binnen gewerkt. In de 8ste minuut trok Luc van links naar binnen in de 16. Mooie krul naar de buitenhoek. Helaas, paal. Er volgden nog verschillende kansen voor SV Melderslo. In de 25ste een mooie steekpas naar Luc die vrij voor de keeper kwam. Deze pareerde goed op de inzet van Luc.  In de 34ste minuut Kwam Gijs Coenders nog tot een gevaarlijk schot, na mooi voorbereidend werk van Davey Ewalds en Luc van Kuijck. Dit schot werd mooi gepareerd door de goed keepende goalie van Hegelsom.   Hegelsom kwam er niet vaak aan de pas maar wist toch op voorsprong te komen in de 41ste minuut. Een schot vanaf 18 meter werd nog aangeraakt waardoor keeper Bas van Westerveld kansloos  was. Ruststand 1-0
De tweede helft begon hetzelfde als de eerste. Sv Melderslo aanvallend en Hegelsom verdedigend. Echte uitgespeelde kansen waren echter schaars in de tweede helft. In de 84ste minuut werd Bart Theeuwen van SV Melderslo onderuit gehaald in het strafschopgebied. Dezelfde Bart kon deze strafschop verzilveren in de rebound. In de 42ste was het  Hegelsom die nog een open kans kreeg. Deze werd vakkundig door de keeper van SV Melderslo teniet gedaan. Eindstand 1-1