28-04-2019: IVO 1 – SV Melderslo 1: 1-4

SV Melderslo doet goede zaken uit in Velden voor lijfsbehoud in de derde klasse.     1-4

Melderslo begon goed aan de wedstrijd waar kans op kans zich voordeed aan Melderslose kant.

Dit resulteerde in de achtste minuut al voor de 0-1 door Jeroen Gubbels na een pass van Gijs Coenders.

In de 16de minuut kreeg Stan van de Pas een bal in de 16 meter die hij heel acrobatisch nog met binnenkant voet op de goal werkte.

Helaas ….. paal.  IVO was slecht gestart maar kwam wel beter in het spel naarmate de tweede helft vorderde. En Melderslo had nog verzuimd om afstand te nemen.  In de

40ste minuut een voorzet van rechts. Bas van Westervelt de keeper van Melderslo komt uit maar een speler van IVO is eerder met zijn hoofd

Bij de bal 1-1. De laatste vijf minuten van de eerste helft nog twee vrije kansen voor IVO vrij voor de keeper. Maar Bas van Westerveld behoed SV Melderslo voor een achterstand met de rust.

Ivo Start in de tweede helft sterker dan Melderslo. Toch is het SV Melderslo dat in de 50ste minuut met een counter de 1-2 binnen schiet. Dit door een mooie voorzet op rechts via Gijs Coenders.

En Jeroen Gubbels legt zijn tweede in het net. IVO dringt aan  maar krijgt weinig kansen. Melderslo blijft gevaarlijk in de uitbraken. De laatste 20 minuten speelt IVO met 10 man door blessures. En ze

zijn door de wisselspelers heen. Een gek voorval in de 80 minuut. De scheidsrechter trekt rood voor een speler van IVO maar trekt deze weer in en geeft geel na een overleg met Stan van de Pas van Sv Melderslo.

Stan geeft aan dat rood te ver gaat voor de overtreding die op hem begaan was. Mooi dat dit ook nog kan in voetbal. Heel sportief.

IVO speelt alles of niks. In de 88ste Geeft Bart Verheijen een snelle paas naar links op de ingevallen Peter Spreeuwenberg die koelbloedig de 1-3 binnen schuift. IVO is gebroken.

In de 90 ste mag dezelfde Bart na aangeven van Jeroen Gubbels de 1-4 als eindstand laten noteren.