GFC’33 1 – SV Melderslo 1: 1-5

SV Melderslo 1 boekt belangrijke zege uit tegen GFC’33    uitslag 1-5

Zondag stond de inhaal wedstrijd van SV Melderslo tegen GFC’33 op het programma in Grubbenvorst. Het begon allemaal zeer matig van Melderslose kant. In de vierde minuut kon een speler van GFC’33 over links doorkomen en een mooie voorzet geven. De bal werd door Tom Verlinden verkeerd verwerkt en  in eigen doel geschoten 1-0. Melderslo had moeite om in het spel te komen maar gaandeweg de tweede helft ging het steeds beter. In de 37ste werd een vrije trap door Jeroen Gubbels voor de goal geslingerd. Hier stond Tom Verlinden om de bal door te koppen naar de rechtse paal waar Jeroen Kallen de bal voor het inkoppen had. 1-1. Fijn voor SV Melderslo om toch met deze gelijke stand de rust in te gaan.

De tweede helft zette SV Melderslo goed druk en kreeg GFC’33 het steeds lastiger. In de 8ste nam Jeroen Gubbels een vrijetrap net buiten de 16. Deze kon nog net tot corner verwerkt worden door de keeper van GFC’33. Dezelfde Jeroen nam in de 16de een vrije trap vanaf recht die richting de buitenste paal draaide waar Jeroen Kallen weer klaar stond om onhoudbaar in te koppen. 1-2 SV Melderslo stoomt door en in de 28ste geeft Martijn Kallen een geweldige voorzet van rechts die door zijn Broer Jeroen ingekopt werd. Deze kan de keeper nog keren maar de rebound van de goed oplettende Jeroen Gubbels niet. 1-3 GFC’33 kreeg niet veel kansen meer maar in de 30ste minuut kreeg Bas v Westerveld van SV Melderslo het nog even benauwd toen hij een schot van een speler van GFC’33 alleen nog maar na kon kijken en op de lat zag belanden. In de 32ste veroverde Rik Spreeuwenberg de bal en gaf een mooie snelle paas richting Jeroen Gubbels die de bal goed mee krijgt en met een wonderschone krul de bal achter de keeper van GFC’33 schiet 1-4 In de 34ste krijgt de ingevallen Dennis Gubbels een goede voorzet waarna hij de bal over de keeper kopt. Maar deze valt tegen de binnenkant paal in de handen van de keeper van GFC’33. In de 40ste weer een lekkere bal van Rik Spreeuwenberg over rechts naar de ingevallen Gijs Coenders. Deze kan de bal mooi doortippen naar Jeroen Kallen die alleen op de keeper afgaat en deze kansloos laat. 1-5

Een mooie voetbaldag voor SV Melderslo die nog in de race zijn voor het kampioenschap maar 1 punt achter SV Oostrum blijven staan dat won met 0-1 van Kwiek Venlo.