Groesbeekse Boys 1 – SV Melderslo 1: 0-3

SV Melderslo blijft winnen

Nadat Melderslo afgelopen donderdag drie punten pakte tegen SV United, reisden de mannen van Freek Thoone met veel vertrouwen af naar Groesbeek.

In de tweede minuut komt Melderslo goed weg, met een bal tegen de lat. Overigens waren er in de beginfase ook enkel kansen voor de heren uit Melderslo, maar bleef een goal uit. In de elfde minuut werd er een overtreding gemaakt op Tom Verlinden welke daarna, terecht, bestraft werd met een rode kaart.

Door de overtalsituatie lag er veel ruimte op de rechterkant, waardoor in de achtentwintigste minuut Jelle Seuren diep gestuurd werd door Tom. Waarnaar diens voorzet weggekopt werd door de verdediger van Groesbeekse Boys, en rechtstreeks bij Bart Verheijen in de voeten geschoven werd. 0-1.

Zeven minuten later voorziet verdediger Tom Verlinden, Teun Peeters van een voorzet, welke hij vervolgens inkopt. Op slag van rust krijgt Melderslo nog in vrije trap, welke snel genomen wordt door Bram Keiren en Luc van Kuijck zeer fraai afrondt vanaf 35 meter. 0-3.

Groesbeekse Boys geeft overigens niet op, en is de tweede helft dan ook de bovenliggende partij. Een goal blijft echter uit door wederom uitstekend keeperswerk van Dick van de Lisdonk, die ook ditmaal de nul heeft weten te houden. Melderslo creëert in de tweede helft nog enkel kansen, maar is daarnaast ook slordig aan de bal. Eindstand 0-3.

Op naar de volgende wedstrijd, welke aanstaande zondag gespeeld zal worden tegen Vitesse’08.