SV Melderslo 1 – Liessel 1: 1-2

Matig begin van tweede helft nekt SV Melderslo tegen Liessel.

SV Melderslo 1 – Liessel 1             1-2

Helaas heeft Melderslo de goede reeks van afgelopen weken niet door kunnen zetten. In dit zonovergoten dagje met tweede Paasdag.

De eerste helft begon va beide kanten voorzichtig. Liessel kwam in de eerste 10 minuten twee keer door op rechts. Dit bracht verder geen echt gevaar.

In de 9de minuut de eerste kans voor Melderslo. Een combinatie van de twee Bartjes. Bart Theeuwen raakte de bal niet echt lekker en de keeper van Liessel kon deze bal makkelijk keren.

In de 25ste  kreeg Liessel een vrije trap op de rand van de 16 meter. Een mooi schot geplaatst. Gelukkig voor Melderslo bracht de paal redding.

In de 35ste viel de bal vanuit een vrije trap voor de keeper van Liessel. Deze moeste grabbelen maar de jongens van Melderslo konden net niet het laatste zetje geven voordat hij de bal oppakte.

In de 38ste minuut een heerlijke bal van Stan vd Pas op Bart Verheijen. Mooie aanname. Een poeier…. Maar helaas over.

Met 0-0 de rust in. Maar je kon echt niet zeggen dat Melderslo de mindere was in de eerste helft. En dat tegen de nummer twee van de ranglijst.

Goede hoop dus voor de tweede helft. Maar SV Melderslo startte in de tweede helft niet lekker. In de derde minuut van de tweede helft komt via een corner de bal terecht bij een speler van Liessel.

Hij kreeg de tijd om te schieten vanaf 20 meter. Deze bal belande in de linkerbovenhoek. 0-1.

Nog geen 10 minuten later verliest Bart Verheijen de bal op het middenveld. De aanval word ingezet door Liessel, schot…. Mooie redding Bas van Westerveld onze goalie…… maar de rebound was ook voor Liessel een in schuivertje. 0-2.

Poehhh. Dat word een zware opgave om dit nog recht te breien. In de 68 minuut kwam er een drinkpauze voor de spelers. Het leek alsof dit toch enige hoop gaf. SV Melderslo kwam iets beter in het spel.

Het had natuurlijk ook niks meer te verliezen. Een aantal verse wisselspelers erin en het liep iets beter. In de 77ste een lekkere vrije trap genomen door Jeroen Gubbels. De bal stuitte bij de tweede paal waar Tom Verlinden de bal net niet lekker met zijn hoofd raakt.

Jammer. Uit frustratie sloeg hij nog een keer op de grond. In de 90ste een paas op dezelfde Tom in de 16 meter. Aanname niet lekker maar kan de bal toch nog op doel schieten. Oeiiiii lat. Het zit ook niet mee.

In de blessure tijd kreeg SV Melderslo nog een indirecte vrije trap op een 20 meter van de goal. Bart Verheijen  tikt hem naar Bart Theeuwen die hem snoeihart in de linker hoek schiet.

Maar een super redding van de Keeper van Liessel. De corner die daar opvolgde werd door Jeroen Gubbels binnen de 16 gebracht. Bram Keiren kon deze eindelijk binnen gewerkt krijgen met zijn hoofd, lekker. 1-2

Is het dan toch nog mogelijk voor een punt te pakken…… Nee helaas de scheidrechter fluit af.           Eindstand 1-2