01-10-2017 EWC’46 1 – Melderslo 1: 1-1

Zwaar bevochten punt voor SV Melderslo 1 uit tegen EWC’46 in Well 1-1

In de beginfase hadden de jongens van Melderslo het moeilijk met de snelle vleugelspelers van Well. Well zette veel druk en creëerde ook de beste kansen. In de 11de minuut schoot Mimoun Akrom van Well een bal op de paal.  Geluk voor Melderslo dus. Toch in de schaarse counters die Melderslo kreeg slaagde Martijn Kallen erin om in de 14de minuut een geweldige voorzet  te geven naar zijn broer Jeroen die binnen de 16 de bal vrij voor het inkoppen had. Helaas net voorlangs. In de 21ste minuut was het toch weer Well die gevaarlijk voor de goal een schot op de paal zagen belanden. De rebound was daarna een prooi voor de goalie van Melderslo  Dick van de Lisdonk.  Deze zorgde er met name ook voor dat de stand de eerste helft op 0-0 bleef steken.

De tweede helft begon Melderslo iets sterker. Dit resulteerde in de 51 ste minuut in een kans voor Bart Theeuwen die een terug gekaatste bal voor zijn schoen kreeg en uithaalde. De keeper van Well  stond echter op zijn plaats. In de 66ste kreeg Well een goede kans na een snelle counter. Maar de teruggesnelde Martijn Kallen kon hem nog net de bal voor zijn voeten wegtippen. Well kwam in de 75 ste minuut op voorsprong door een corner die ingelopen werd door een speler van Well. Geen kans voor de keeper van Melderslo  0-1. Het was nu voor de jongens van Leon Vievermans zaak om alles eruit te halen om minimaal nog een punt mee naar Melderslo te nemen. In de 84ste minuut leek het te gaan lukken na een kopbal terug van Jeroen Kallen. Maar deze kon niet tot een doelpunt worden verwerkt. De druk werd groter en groter voor het doel van well en in de 87 ste minuut kreeg Bart Verheijen een teruggelegde bal op de 16 die hij met een heerlijke rustige krul onder in de rechterhoek schoot. 1-1.

Voor de toch vele meegereisde toeschouwers uit Melderslo geen wervelende  wedstrijd. Maar we nemen toch een puntje mee naar Melderslo!