12-5-2022: SV Melderslo 1 – SV Ysselsteyn 1: 3-3

SV Melderslo 1 kruipt door het oog van de naald en sleept er nog een punt uit tegen Ysselsteyn.  3-3

Rond 19.15 floot de scheidsrechter voor de eerste helft op sportpark de Merel.
SV Melderslo begon goed en zette druk. Hierdoor ontstonden er een aantal kansen. Maar helaas geen geluk in de afronding. In de 20ste minuut kwam kwam SV Melderslo zelfs op achterstand door een snelle uitbraak van SV Ysselsteyn.  0-1. Gelijk daarna had Luc van Kuijck de gelijkmaker op zijn slof. Helaas lag de lat nog in de weg, het blijft 0-1. Het begint wat stroever te lopen maar toch komen er nog kansen voor SV Melderslo.  Op het einde van de eerste helft resulteerde dat in de wel verdiende gelijkmaker door Joreno van de Ven. Deze schoof de bal lekker de rechterhoek in. 1-1 dit is tevens de ruststand.

De tweede helft komt SV Ysselsteyn beter in het spel en in de 55 ste komt er een pegel van 30 meter die zo in de linker bovenhoek verdween. Onhoudbaar voor onze Keeper Dick van de Lisdonk. 1-2.  Dick zorgde door nog een paar fabelachtige reddingen van doorgebroken spelers dat SV Melderslo niet verder op achterstand kwam. In de 70 ste minuut nam Luc van Kuijck een vrije trap die via de muur bij Stan van de Pas terecht kwam. Deze bedenkt zich niet en haalde uit. Een rollertje in de rechter onderhoek 2-2. Even later kreeg SV Ysselsteyn een vrije trap. De inzet werd eerst nog gekeerd maar komt voor een speler van Ysselsteyn die hem zo naar binnen kan schuiven. 2-3 SV Melderslo haalde alles uit de kast om de gelijkmaker te forceren. En in de laatste minuut van de extra tijd kopte Martijn Kallen de bal lekker binnen na  een voorzet van Luc van Kuijck.
Eindstand 3-3 phoe phoe zwaar bevochten punt! Maar nog steeds ongeslagen