Ouder nieuws seizoen 2022-2023


21-03-2023 Voetbalnieuws


20-03-2023 Sponsornieuws

Het 2e elftal is compleet in het nieuw gestoken.
Met dank aan Driessen BlueBerrries voor het tenue en COVA Personeelsdiensten voor de trainingspakken.


Voetbalnieuws
Zondag 12 -03-2023  Melderslo 1 – Merefeldia 1 1-1
In een zenuwslopende en een wedstrijd op het scherpst van de snede werd een voor allebei de ploegen een terechte uitslag op het bord genoteerd. Merefeldia dat de periode titel veilig kon stellen had misschien in de eerste 20 minuten het betere van het spel, maar het was Melderslo dat toch verdient op een 1-0 voorsprong kwam. Bart Verheijen werd gevloerd in de 16 en Luc van Kuijck schoot de toegekende penalty onhoudbaar binnen, 1-0.
In de tweede helft was het Merefeldia dat meer en meer druk uitvoerde op het doel van Melderslo zonder echt tot grote kansen te komen. Luc van Kuijck en Teun Peeters waren een ware plaag voor de verdeding van Oud International Koevermans. Helaas was het toch Merefeldia dat in minuut 87 de verdiende gelijkmaker produceerde. Teun Peeters kreeg na een heerlijke steekbal van Luc van Kuijck in de allerlaatste minuut de grote kans om de wedstrijd alsnog in het voordeel van Melderslo te beslissen. Helaas mocht het niet zo zijn, Merefeldia telde haar zegeningen en haalde de tweede periode titel binnen.
Volgende week de lastige uitwedstrijd naar RKSVO in Opsel dat al drie keer op een rij de volle buit weet te pakken. De doldwaze competitie zet zich voort!!!

12-03-2023 Voetbalnieuws

Hoe mooi kan het zijn, gesponsord door de “Dagwinkel uit Melderslo” soep en belegde broodjes voor de wedstrijd van Melderslo 1.

Het eerste elftal van Melderslo bedankt Patrick van Dagwinkel Melderslo voor de geweldige geste!!!


05-03-2023 Korfbalnieuws
SV Melderslo toont veerkracht en wint na sterke comeback

Op zondag 5 maart speelden de korfbalsters van SV Melderslo 1 tegen De Peelkorf 1 uit Ysselsteyn. In sporthal De Wetteling speelde de ploeg een uitermate zwakke eerste helft, maar in de tweede helft werd het tij gekeerd en werd uiteindelijk alsnog met 16-19 gewonnen.
SV Melderslo starte slap aan de wedstrijd en het lukte dan ook niet om een vuist te maken tegen De Peelkorf, dat een stuk lager op de ranglijst staat. De Peelkorf was erg fel en efficiënt, waar SV Melderslo mat en slordig speelde. Er werd veel onnodig balverlies geleden en met de kansen die werden gecreëerd, ging de ploeg niet zorgvuldig om. Hoewel dat in de stand in eerste instantie nog niet zichtbaar was, liep De Peelkorf vlak voor rust uit naar 11-7. Na een flinke peptalk in de rust, kwam er een heel ander SV Melderslo uit de kleedlokalen. Er werd direct gestart aan een inhaalslag en SV Melderslo kwam in enkele minuten tijd terug tot 11-10. Het was De Peelkorf dat daarna nog de 12-10 maakte, maar daarna ging SV Melderslo er overheen en werd er zelfs een gat van vier doelpunten geslagen. In de slotfase moest SV Melderslo blijven vechten om de voorsprong niet meer uit handen te geven. Dat deed de ploeg met verve en bij een stand van 16-19 klonk het eindsignaal. Daarmee is SV Melderslo weer een stapje dichterbij het veiligstellen van de tweede plaats, die recht geeft op het spelen van play-offs voor promotie naar de Topklasse.

05-03-2023 Algemeen nieuws

Wil je lid worden van SV Melderslo? Dan kun je je vóór 1 april 2023 aanmelden! Aanmelden voor het volgende seizoen kan als je minimaal 5 jaar bent of dit wordt voor of op 31 december van dit jaar. Het aanmeldformulier vind je hier.

Wanneer je je voor 1 april aanmeldt, ben je er zeker van dat je in een team ingedeeld wordt. Aanmelding op een later tijdstip is mogelijk, maar per aanmelding zal bekeken worden of je direct kan starten met korfballen/voetballen. Dit is afhankelijk van de volgorde van aanmelding en bezetting van de teams. De technische commissie neemt hierover de uiteindelijke beslissing.

Ook voor onze leden geldt dat wij voor 1 april graag de evt. afmeldingen willen ontvangen, voor zowel jeugd als senioren. Dit in verband met het maken van de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen. Na deze datum zullen er helaas financiële consequenties vastzitten aan een afmelding. Mocht je dus onverhoopt willen stoppen zorg dan voor een tijdige afmelding via mail: ledenadministratie@svmelderslo.nl. Ook eventuele (adres)wijzigingen doorgeven via dit mailadres.

Dus hopelijk tot op het sportveld, ook komend seizoen!


27-02-2023 Voetbalnieuws

Typische 0-0 wedstrijd tussen SV Melderslo en Blerick.
Op de eerste zondag na de carnaval, staat de wedstrijd tussen Melderslo en Blerick op het programma. Beide ploegen hebben de laatste wedstrijd gewonnen en zullen proberen dit vandaag een passend vervolg te geven.
Eerste helft
Na 35 minuten wordt pas de eerste kleine kans van de wedstrijd genoteerd, Teun Peeters kopt na een vrije trap van Luc van Kuijck voorlangs. Wat verder opvalt is dat er ontzettend veel overtredingen van beide kanten worden gemaakt. Gescoord wordt er niet in de eerste helft.
Tweede helft
De tweede helft is het spelbeeld hetzelfde, veel balverlies, veel duels, weinig voetbal. In minuut 65 schiet Bart Theeuwen de bal van een meter of 20 helaas net snoeihard over.
De vele toeschouwers die kwamen kijken hebben alleen kunnen genieten van de winterzon, het spel was van beide kanten zacht uitgedrukt niet best. Wel toonde Melderslo de tweede helft gelukkig een stuk meer passie en wilskracht dan in de eerste helft. Als er dan een ploeg op zoek ging naar de voorsprong was het dan ook Melderslo, echter ontbrak het aan kansen en creativiteit. De eindstand is dus ook 0-0
Volgende wedstrijd
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Helden. De thuiswedstrijd hier tegen werden de eerste 3 punten van het seizoen behaald, de mannen zullen uit een ander vaatje moeten tappen om volgende week de volle buiten mee terug naar huis te nemen.

27-02-2023 Voetbalnieuws

Vigo Mol was speler van de week bij wedstrijd SV Melderslo 1 – Blerick

Afgelopen zondag was ik speler van de week. Na lekker balletje te hebben getrapt met de grensrechter, mee het veld op. Het viel nog niet mee de eerste tegenstander te passeren, maar daarna ging het soepel en kon ik de bal in de kruising schoppen. Wel jammer dat dit doelpunt niet telde voor de wedstrijd, die eindigde met 0-0. Vond het super leuk om mee te maken.

Vigo Mol

13-02-2023 Voetbalnieuws

Speler van de week bij de wedstrijd SV Melderslo 1 – IVO 1

Speler van de week is Lars Vullings
SV Melderslo 1 – IVO 1

12-02-2023 Voetbalnieuws

SV Melderslo wint overtuigend van IVO: 3-0

Op zondag 12 februari staat de wedstrijd tussen Melderslo en IVO op het programma. De bezoekers uit Velden hebben twee punten en één wedstrijd minder dan Melderslo. Voor beide ploegen is het van belang om de 3 punten te pakken om niet verwikkeld te raken in de degradatiezone.

Eerste helft
Na 5 minuten noteert Melderslo de eerste kans van de wedstrijd, na een sublieme bal van Stan van de Pas lepelt Teun Peeters de bal op de lat. In minuut 25 gaat Bart Verheijen 1 op 1 na een goede steekpass van Luc van Kuijck, helaas krijgt hij de bal niet de goede richting in. Na een half uur spelen stuurt Luc met een lange crossbal Tom Verlinden weg, zijn schot beland wederom, via een voet van de verdediger, op de lat. 5 minuten later is daar dan toch de verdiende voorsprong voor Melderslo, Luc schiet de bal op de rand van de 16 beheerst in de hoek.

Tweede helft
Melderslo komt de tweede helft sterk uit de kleedkamer. Meteen na rust scoort Bart Verheijen de 2-0. Waar enkele spelers de goal al aan het vieren zijn, heeft de scheidsrechter + de clubgrensrechter van IVO niet gezien dat de bal meer dan een halve meter over de doellijn is. Het blijft dus onbegrijpelijk 1-0. Na 63 minuten spelen komt Melderslo toch op 2-0, Tom zet de bal via de zijkant voor waarna Luc de bal onberispelijk in het net schiet. Net voor het einde van de wedstrijd geeft Bart Theeuwen de bal aan de rechter zijkant voor, Luc drukt de bal goed en zorgt hiermee voor de 3-0. Uitgerekend tegen IVO, de ploeg waar hij na een forse overtreding langdurig geblesseerd is geraakt, maakt Luc een hattrick. Verder houdt Melderslo ook weer eindelijk de 0, complimenten hiervoor aan het team.

Belangrijke punten
Door deze 3-punter kan Melderslo weer met een schuin oog naar boven kijken. Na de carnaval zal er op zondag 26 februari thuis worden gevoetbald tegen Blerick, als er dan met dezelfde wilskracht als vandaag wordt gestreden zullen de 3 punten hopelijk weer in Melderslo blijven.


12-02-2023 Korfbalnieuws
SV Melderslo wint in matige wedstrijd van Altior

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 12 februari tegen Altior 1 uit Heeswijk-Dinther. Thuis in sportbal De Berkel in Horst speelde de ploeg een matige wedstrijd, maar boekte ze toch een verdiende overwinning. Met een 15-11 zege mag SV Melderslo weer twee punten bijschrijven.

SV Melderslo begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na een kwartier spelen stond er al een stand van 5-1 op het scorebord en even leek het een zorgeloze middag te gaan worden voor de Melderslose korfbalsters. Daarna kreeg SV Melderslo het echter lastiger. Toch werd de marge van vier doelpunten niet meer weggegeven en bij een stand van 10-6 werd er gerust. Na rust bleef Altior het SV Melderslo aanvallend moeilijk maken. De ploeg had moeite met het vinden van goede kansen en scorend stagneerde het dan ook behoorlijk. Gelukkig stond de verdediging van SV Melderslo ook als een huis, waardoor Altior ook niet tot scoren kon komen. Dit resulteerde in een niet erg vermakelijke tweede helft met weinig doelpunten. Uiteindelijk klonk het eindsignaal bij een stand van 15-11. Daarmee blijft SV Melderslo tweede staan in de Hoofdklasse en blijft promotie naar de Topklasse tot de mogelijkheden behoren.


05-02-2023 Korfbalnieuws
SV Melderslo pakt twee punten met eenvoudige winst op hekkensluiter

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 5 februari tegen hekkensluiter KVC 1 uit Hapert en Hoogeloon. De wedstrijd werd gespeeld in de sporthal van MFA Hart van Hapert. SV Melderslo moest coach Edwin Griesheimer wegens ziekte missen, maar met Mieke Vogelzangs als invalcoach speelde de ploeg een goede wedstrijd. Er werd dan ook eenvoudig gewonnen met 7-24.

SV Melderslo liet in deze wedstrijd direct zien dat het de bovenliggende partij was. Er werd binnen de kortste keren een flink gat geslagen (0-5). Daarna zakte het even in, waardoor KVC terug kon komen tot 4-7. Voor de thuisploeg écht aan kon haken, stond het vizier van SV Melderslo echter alweer op scherp en kon SV Melderslo verder uitlopen. Er werd gerust bij een stand van 5-13. Na rust bleef SV Melderslo overduidelijk de betere ploeg. Aanvallend werden er goede kansen gecreëerd en bleven de doelpunten vallen. Verdedigend werd er nog wat meer druk gezet dan in de eerste helft, waardoor KVC het aanvallend erg zwaar had en amper tot scoren kwam. Uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 7-24 en is er na het verlies van vorige week tegen de koploper weer goed aan het zelfvertrouwen gewerkt door SV Melderslo. De ploeg blijft op een tweede plaats staan, waardoor er nog steeds kans is op promotie naar de Topklasse.


ACTIVITEITENPROGRAMMA
Carnabal                                             16 februari 2023

Sponsordag                                        23 april 2023

Afsluitfeest Korfbal                             21 mei 2023

Afsluitfeest Voetbal                            29 mei 2023

Afsluitdag Jeugd                                 Nog een verrassing

Vrijwilligersavond                               17 juni 2023

Zet het alvast in je agenda!


31-01-2023 Voetbalnieuws

Melderslo onderuit in blessuretijd. 
Op een lastig bespeelbaar veld op het sportpark van Sportclub Irene, had Melderslo het vanaf de aftrap lastig. Sportclub Irene was één van de betere ploegen die Melderslo ontmoette. Ondanks dat Irene het betere van het spel had was het uitgerekend Melderslo dat de betere kansen had. En het was in de 31e minuut uitgerekend Luc van Kuijck die na 4 maanden blessureleed terugkeerde in de basis en de 0-1 voor zijn rekening nam. De tweede helft ging tot aan de 80e minuut redelijk gelijk op, Irene begon meer en meer druk te zetten en Melderslo kreeg het steeds lastiger. In de 82e minuut was dan toch raak, een voorzet vanaf de flanken werd binnen gegleden door Melderslo speler Martijn Kallen. Daarna kon het alle kanten op. In de 89e kwam Bart Verheijen oog in oog met de Irene doelman, maar kreeg de bal niet in het netje, in de rebound kwam Luc van Kuijck een teenlengte te kort om de winnende binnen te schieten. Niet veel later in de 95e minuut was het juist een speler Irene dat verwoestend uithaalde en Melderslo ontredderd achter liet. Qua veldspel was het misschien verdiend, qua kansen had Melderslo meer verdiend. Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen de ongeslagen koploper SV Laar.

31-01-2023 Vacatures

De functie voor vrijwilligerscoordinator korfbal is ingevuld door Anita Alards!

Samen met Rik nemen zij het vrijwilligerscoordinatorschap op zich binnen de club. Dank daarvoor. Er zijn nog steeds enkele vacatures open, extra handjes zijn welkom!


29-01-2023 Korfbalnieuws
SV Melderslo onderuit tegen koploper VIOS/SPES

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 29 januari tegen koploper VIOS/SPES 1, koploper in de Hoofdklasse. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal Pica Mare in Gennep. Ondanks dat SV Melderslo het VIOS/SPES in de eerste helft lastig maakte, moest de ploeg in de tweede helft toch buigen voor het combinatieteam uit Ottersum en Milsbeek. De eindstand was 24-15.

De wedstrijd ging fel van start en de teams maakten het elkaar lastig. Beide ploegen zetten goede aanvallen op, maar maakten ook fouten. Het was VIOS/SPES dat een gat wist te slaan van 4 doelpunten, maar SV Melderslo liet zich niet uit het veld slaan en bleef vechten. In een bepaalde fase van de eerste helft had SV Melderslo zelfs de betere kansen. Maar, zoals al vaker dit seizoen, was de ploeg niet zuiver in de afronding, iets waar VIOS/SPES wel in uitblonk. Toch had SV Melderslo het gat bij rust weer verkleind naar 2 doelpunten (10-8). Na rust bleef het spelbeeld in eerste instantie hetzelfde, maar in het laatste kwartier wilde het niet meer bij SV Melderslo. Er werden veel fouten gemaakt en de ploeg kwam niet meer aan scoren toe. VIOS/SPES maakte van de gelegenheid gebruik om flink uit te lopen en de eindstand enigszins geflatteerd te bepalen op 24-15. SV Melderslo blijft wel op een tweede plaats staan, waardoor de kans op promotie naar de Topklasse nog niet verkeken is.


23-01-2023 Korfbal nieuws
SV Melderslo wint ruim van DAKOS

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 22 januari tegen DAKOS 1 uit Someren. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal De Berkel in Horst. SV Melderslo speelde niet haar beste wedstrijd, maar won wel overtuigend met 19-12.
Net als vorige week kende SV Melderslo een vliegende start in deze wedstrijd. Binnen niet al te veel tijd stond er een duidelijke 4-1 voorsprong op het scorebord. Daarna zakte SV Melderslo wat weg. De ploeg liet zich meeslepen in het wat chaotische spel van DAKOS. En hoewel er nog steeds veel kansen gecreëerd werden, was de ploeg slordig in de afronding en werd er veel onnodig balverlies geleden. DAKOS was echter ook niet bijzonder dreigend, waardoor SV Melderslo met een 9-5 voorsprong de rust in ging. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. SV Melderslo was de betere ploeg, maar de slordigheden bleven ook zichtbaar in het spel. Toch lukte het wel om de voorsprong nog wat verder uit te bouwen. Bij een stand van 19-12 klonk uiteindelijk het eindsignaal. Daarmee blijft SV Melderslo tweede staan in de Hoofdklasse en is het gat met nummer drie ONA/Astrantia vergroot naar 3 punten verschil. Volgende week staat de topper tegen koploper VIOS/SPES op het programma.

22-01-2023 Algemeen nieuws

Wijziging oud papier inzameling buitengebied Melderslo!

I.v.m. kostenbesparingen bij het afvalverwerkingsbedrijf zal vanaf nu in het buitengebied van Melderslo slechts in de oneven maanden (januari, maart, mei, juli, september, november) oud papier opgehaald worden. In onderstaande afbeelding is met de dikke lijn aangegeven wat de gemeente als “buitengebied” en “binnengebied” beschouwt. Voor woningen in het binnengebied verandert niets, en zal oud papier zoals gewend gewoon elke maand opgehaald worden. Mocht u twijfelen over binnen- of buitengebied, of mocht onderstaande afbeelding niet duidelijk zijn: In het binnengebied wordt al jaren 2x per week keukenafval opgehaald, in het buitengebied 1x.

Als mensen in het buitengebied toch van het oud papier af willen in de even maanden, is er natuurlijk de mogelijkheid om het op de ophaaldag voor 09:00 uur langs de weg te zetten in het binnengebied.

De Afvalwijzer-app en de website van de gemeente worden hierop aangepast. In het geval van vragen, kan contact op worden genomen met info@svmelderslo.nl of de gemeente.


22-01-2023 Algemeen nieuws
Jako voetbal- en korfbaldagen Lottum juli 2023

De inschrijving voor de Voetbal- en Korfbaldagen is gestart! Kijk op https://www.sportevents4kidz.nl/  voor meer informatie en de exacte datums. Via  https://www.sportevents4kidz.nl/inschrijven/ is het mogelijk om in te schrijven.


22-01-2023 Algemeen nieuws

Overlijden erelid Grad Alards. 

Op 14 januari 2023 is ons Erelid Grad Alards van ons heen gegaan.

Grad heeft altijd veel voor SV Melderslo betekend.  Vanaf 1967 was hij actief als vrijwilliger binnen de club. Een kleine greep uit zijn vele vrijwilligerstaken zijn voorzitter jeugdbestuur, secretaris, wedstrijdsecretaris, leider, trainer en grensrechter.

Een man die wij altijd konden vragen voor een klus, zoals het laswerk bij de bouw kantine, metselwerk en timmerwerk. Ook voor het onderhoud van het terrein stond hij meer als 20 jaar voor SV Melderslo klaar.

Kortom hij was iemand, waar wij als club altijd op konden rekenen. Bedankt Grad voor al die jaren.

Bij de volgende thuiswedstrijd van het 1ste zullen wij uit eerbetoon 1 minuut stilte houden.

Wij wensen iedereen veel sterkte met dit verlies.

Namens bestuur SV Melderslo


15-01-2023 Korfbal nieuws
Eenvoudige overwinning voor SV Melderslo

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 15 januari hun eerste wedstrijd van 2023. De tegenstander was ODIO 1 uit Millingen aan de Rijn, een ploeg die nog geen punten had gepakt dit zaalseizoen. Daar kwam in sporthal De Berkel in Horst geen verandering in, want SV Melderslo won eenvoudig met 20-7.

De thuisploeg ging vliegend van start en kwam snel op voorsprong. Na een kwartier spelen was er al een flink gat geslagen en stond er een stand van 6-1 op het scorebord. Daarna stagneerde het scoren enigszins en werd de ploeg aanvallend gezien wat slordiger. Verdedigend stond het echter goed en het lukte ODIO slechts om enkele schoten van afstand te scoren. Het bleef dan ook duidelijk dat SV Melderslo in deze wedstrijd de betere ploeg was. Bij rust stond de ploeg op een comfortabele 9-4 voorsprong. Na rust bleef het kwaliteitsverschil tussen beide ploegen goed zichtbaar. SV Melderslo creëerde veel kansen en gaf verdedigend gezien weinig weg, waardoor de ploeg steeds verder weg kon lopen van ODIO. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 20-7, waarmee SV Melderslo weer twee punten bij mag schrijven in de Hoofdklasse en op een tweede plaats blijft staan.


02-01-2023 Activteiten

ZONDAG 8 JANUARI  NIEUWJAARSACTIVITEIT SV MELDERSLO

Wandeling

Voor alle liefhebbers
10.00-10.30 start wandeling 10 km
(neem een pen mee)

De soeptraining

Voor senioren, voetbaldames & jo19 voetbal:
10.30 kleedkamers open
11.00 start soeptraining voetbal
(kun je niet deelnemen meld je af bij je leider)

Na deze sportieve opening van het jaar is er de mogelijkheid om samen een kom soep en een drankje te nuttigen in onze kantine!


30-12-2022 Voetbalnieuws

Remco ten Hoopen nieuwe hoofdtrainer SV Melderslo

Het bestuur en TC is erin geslaagd een geschikte opvolger voor Freek Thoone te vinden. Vanaf komend seizoen zal Remco ten Hoopen de nieuwe hoofdtrainer van SV Melderslo worden.

Remco is 43 jaar en wonend in Cuijck. Tijdens zijn voetbalcarrière heeft hij gekeept bij een aantal amateurverenigingen, de Graafschap en NEC. Vervolgens heeft hij diverse functies bekleed bij PSV en NEC met profspelers en trainers, waaronder als analist, scout en assistent-trainer. Van 2012 tot 2017 was hij hoofd jeugdopleiding van JVC Cuijk en actief als KNVB docent. In het seizoen 2016-2017 werd hij assistent-trainer van Peter Hyballa bij NEC en met hem is hij in de zomer van 2018 naar FC DAC 1904 uit Slowakije vertrokken. In januari 2019 promoveerde hij daar tot hoofd opleidingen. Sinds seizoen 2020/2021 is Remco hoofdtrainer van 3e klasser EGS’20, waar zijn contract aan het einde van dit seizoen afloopt.

Na een aantal zeer positief verlopen gesprekken met het bestuur, TC en selectie(kader) hebben we een overeenstemming bereikt. De ambities en wensen van de spelersgroep sluiten naadloos aan op Remco’s voorkeuren en ervaring.

Wij zijn ervan overtuigd dat Remco de geschikte hoofdtrainer is die past bij de ambities van de selectie en de clubcultuur. In navolging van Freek zal hij de selectie verder weten te ontwikkelen op het huidige niveau.


19-12-2022 Korfbalnieuws
Edwin Griesheimer blijft hoofdtrainer bij SV Melderslo.

Bestuur en TC afd. korfbal zijn blij te kunnen melden dat Edwin Griesheimer ook in het seizoen 2023/2024 hoofdtrainer zal blijven. Na promotie vorig seizoen komt SV Melderslo op het veld dit jaar voor het eerst uit in de Topklasse, en de resultaten zijn prima. Ook in de zaalcompetitie gaat het goed en draait het team bovenin mee in de Hoofdklasse. Bestuur, speelsters en trainer zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en willen deze graag voortzetten.

18-12-2022 Korfbalnieuws
SV Melderslo wint belangrijke wedstrijd tegen concurrent ONA/Astrantia

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 18 december tegen combinatieteam ONA/Astrantia uit Overasselt en Middelaar, een team dat net als SV Melderslo meedoet voor promotie naar de Topklasse. De wedstrijd werd gespeeld in de sporthal op sportpark De Passelegt in Overasselt. SV Melderslo wist deze belangrijke wedstrijd met 17-21 te winnen en sloot het jaar 2022 zo goed af.

De wedstrijd ging van beide kanten uitermate fel van start en de doelpunten volgden elkaar vanaf het begin in rap tempo op. In de eerste fase van de wedstrijd werd er om en om gescoord, maar later in de eerste helft was het SV Melderslo dat steeds op voorsprong kwam. Het lukte de uitploeg echter niet om echt weg te lopen van ONA/Astrantia. Bij rust stond er een stand van 9-11 op het scorebord. Na rust scoorde ONA/Astrantia bijna direct de aansluitingstreffer, maar SV Melderslo bleef rustig spelen en sloeg vervolgens een gat van drie doelpunten verschil dankzij mooi uitgespeelde aanvallen en een goede focus in de afronding. Daarna werd er door de Melderslose korfbalsters steeds op het juiste moment gescoord: telkens als ONA/Astrantia het gat weer verkleinde naar twee doelpunten, had SV Melderslo daar direct een antwoord op. Daardoor lukte het ONA/Astrantia niet om dichterbij te komen en was het SV Melderslo dat bij een eindstand van 17-21 de twee punten mee naar huis nam. Door deze overwinning gaat de ploeg met een tweede plek in de Hoofdklasse het nieuwe jaar in.


18-12-2022 Sponsornieuws

De wandelvoetballers hebben een groot aantal leden waardoor ze nu 2 teams hebben. “Sunpower Agro Uitzendbureau” heeft gezorgd dat ook zij in ons clubtenue kunnen spelen.


15-12-2022 Voetbalnieuws

Hoofdtrainer afdeling Voetbal vertrekt bij SV Melderslo

Het bestuur van SV Melderslo en hoofdtrainer Freek Thoone hebben in goed overleg besloten om de samenwerking aan het einde van seizoen 2022/2023 niet te verlengen. Komend seizoen zal Thoone naar alle waarschijnlijkheid een tussenjaar nemen om trainerslicentie UEFA A te behalen. Deze licentie is een vereiste om zijn ambitie als trainer in de amateurtop waar te kunnen maken. Momenteel is Thoone bezig aan zijn tweede seizoen bij SV Melderslo en draait bovenin mee in de 3e klasse C. Zowel het bestuur als hoofdtrainer Thoone kijken uit naar een goed vervolg van het seizoen om de samenwerking met een mooi resultaat af te sluiten.

Zijn eerste seizoen in Melderslo verliep denderend. Hij heeft zijn tactisch inzicht en ervaringen in de voetballerij goed over weten te brengen op de groep. Mede hierdoor werd een finaleplaats in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse afgedwongen, wat een unieke prestatie was voor SV Melderslo. Thoone heeft het team sinds zijn aanstelling verder weten te smeden tot een waardige 3e klasser wat klaar is om deze ontwikkeling voort te zetten.

Naast zijn taken als hoofdtrainer heeft Thoone zich ook ingezet voor diverse activiteiten naast het veld. Hiermee heeft hij zich binnen de hele vereniging geliefd weten te maken. SV Melderslo bedankt Freek voor zijn inzet en prestaties en wenst hem veel succes in het verdere seizoen en vervolg van zijn carrière.


11-12-2022 Korfbalnieuws

SV Melderslo pakt derde overwinning op rij
De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 11 december tegen De Peelkorf 1 uit Ysselsteyn. In sporthal De Berkel in Horst was SV Melderslo duidelijk de betere ploeg en werd met 17-12 gewonnen.
Beide ploegen waren slordig in de beginfase van de wedstrijd en het duurde dan ook even voor de wedstrijd op gang kwam. Na deze moeizame start bleek al snel dat SV Melderslo de overhand had, al uitte zich dat niet direct in de stand. Toch wist de thuisploeg langzaam maar zeker een gat te slaan. Aan het einde van de eerste helft stond er een stand van 7-4 op het scorebord, die op slag van rust nog werd uitgebreid naar 8-4.
Na rust bleef SV Melderslo dominant, al lukte het De Peelkorf ook om te blijven scoren. SV Melderslo kreeg wel veel meer kansen, maar beloonde zichzelf maar mondjesmaat. Daardoor lukte het niet om veel verder weg te lopen van De Peelkorf. De voorsprong werd echter niet meer weggegeven en de overwinning kwam dan ook geen moment in gevaar. Bij een eindstand van 17-12 kon SV Melderslo opnieuw 2 punten bijschrijven en blijft de ploeg gedeeld 2e staan in de Hoofdklasse.
Kan een afbeelding zijn van 6 mensen en staande mensen
Lise van Rens was deze week de pupil van de week!

11-12-2022 Voetbalnieuws

Melderslo laat zich verrassen in laatste wedstrijd van het bijzondere jaar 2022.
De laatste wedstrijd van dit kalenderjaar is er één om snel te vergeten, na drie overwinningen op een rij dachten de meesten dat Brevendia uit Stramproy wel even over de knie werd gelegd. Maar die dat dacht kwam van een koude kermis thuis. Melderslo kon maar niet in zijn eigen spel komen en creëerde zelfs geen enkele kans in de hele wedstrijd. Brevendia kreeg er twee in de schoot geworpen en pakte deze kadootjes gretig uit. Helaas gaan we met een zuur gevoel de winterstop in. Maar wel met een vierde plek en wie had dat een maand geleden gedacht.
Het jaar 2022 mag gezien worden als het beste jaar uit de geschiedenis van het het bestaan van Melderslo. Een geweldig seizoen met een finale om een plek voor promotie naar de 2e klasse. En dat met Freek Thoone als trainer aan het roer die er een onverslaanbaar team van wist te smeden. Ondanks de nederlaag tegen Brevendia kunnen we als vereniging alleen maar ontzettend trots zijn op wat we hebben bereikt.
Niek van Rens was de speler van de week bij SV Melderslo – Brevendia

11-12-2022 Algemeen nieuws

Woensdagavond heeft Caspar de Swart van De Swart Fysiotherapie, Manuele Therapie & Coaching een clinic verzorgd over blessurepreventie en rompstabiliteit. De clinic werd gegeven aan trainers en leiders van afdeling korfbal en voetbal. Zij zijn o.a. op de hoogte gebracht over hoe te handelen bij verschillende blessures en de essentie van een goede rompstabiliteit.
Caspar namens de trainers en leiders willen wij je bedanken voor de informatieve avond!🤗
Kan een afbeelding zijn van 6 mensen en staande mensen

10-12-2022 Algemeen nieuws

Trekkingsuitslag Grote Clubactie is bekend. 

Vanuit de grote clubactie hebben wij de cheque binnen:

Iedereen bedankt voor de inzet en het kopen van onze loten!
Hebben jullie ook prijs?
Check nu je lot(en) via de lotchecker van de grote clubactie.

4-12-2022 Korfbal nieuws
SV Melderslo wint in moeizame wedstrijd

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 4 december tegen Altior 1 uit Heeswijk-Dinther. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther. Na een moeizame wedstrijd nam SV Melderslo de 2 punten bij een eindstand van 9-11 mee naar huis.

Vanaf het begin was duidelijk dat dit voor SV Melderslo geen eenvoudige wedstrijd zou worden. De vele lange dames van Altior maakten het SV Melderslo lastig in de rebound. Toch had SV Melderslo de betere kansen, al haalde de ploeg haar normale niveau niet. In de eerste helft wist SV Melderslo meerdere malen op voorsprong te komen, maar Altior kwam telkens terug. Er werd gerust bij een stand van 5-5. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde: SV Melderslo kwam voor, maar het lukte niet om door te drukken, waardoor Altior hoop kon blijven houden. In de slotfase van de wedstrijd nam de uitploeg opnieuw een voorsprong. Nu lukte het verdedigend ook om het dicht te houden. De wedstrijd werd goed uitgespeeld en bij een stand van 9-11 floot de scheidsrechter af. Een zwaarbevochten, maar verdiende overwinning, waarmee SV Melderslo na drie gespeelde wedstrijden op een gedeelde tweede plaats staat in de Hoofdklasse.


04-12-2022 Voetbalnieuws
Melderslo sleept op de valreep 3 punten uit het vuur uit bij Sparta ’18
De verwachting was dat onze mannen uiterst scherp aan de wedstrijd zouden beginnen. Het tegendeel bleek echter waar, want al na 5 minuten kregen we de 1-0 om de oren. Gelukkig werd er daarna karakter getoond en lieten we ons niet uit het veld slaan. Na een prachtige bal van Jay kon Teun beheerst de 1-1 binnen prikken. Vlak voor rust dacht Jelle even Maradonna na te doen met een schitterende solo waarna hij het overzicht bewaard en de bal klaar legt voor Gijs die de 2-1 binnen schiet. Na de rust was het spel niet echt om over naar huis te schrijven. Na een strakke vrije trap komt Sparta met een klutsgoal weer op gelijke hoogte. Beide teams streden voor de overwinning waardoor het spel in de rest van de tweede helft zonder hoog niveau continue op en neer ging. Iedereen kon leven met een gelijkspel, maar gelukkig was daar onze enige echte Capitano Bart Verheijen die met een heerlijke vrije trap in minuut 89 ons weer op 2-3 voorsprong zette. Good old Bart is het nog zeker niet verleerd . In de slotfase begon Sparta met een alles of niets offensief. Hierdoor ontstond er voor ons meer ruimte en kon invaller Jeroen Gubbels vanuit de counter de eindstand op het bord prikken: 2-4. We nemen met alle plezier de 3punten mee naar huis, de weg naar boven is gevonden!

30-11-2022 Algemeen nieuws
Pietentraining wat een feest!

Op 30 november was er een pietentraining voor de J07, J08, J09, F1, F2 en E1. Iedereen deed het super, het was een leuke training.


27-11-2022 Voetbalnieuws
SV Melderslo wint van VV Baarlo met 3-1.
Melderslo pakt wederom 3 punten.
Wat op papier een thuiswedstrijd was werd in werkelijkheid in en tegen VV Baarlo gespeeld. Op een lastig bespeelbaar veld werd Baarlo van het begin af aan flink onder druk gezet. Dat resulteerde in de 5e minuut in een vrije trap net buiten de zestien, Bart Verheijen schoot de vrije trap onberispelijk in de verre hoek, 1-0. Melderslo bleef de gehele eerste helft wel de bovenliggende partij al bleef Baarlo gevaarlijk omdat Melderslo vaak slordig spel op de mat legde. Direct na rust was het Teun Peeters die met een sublieme beweging drie man het bos in stuurde, en zo in de 47e minuut het duel op slot leek te gooien. Maar het was in de 66e minuut dat Baarlo vrijwel uit het niets en uit een corner de aansluitingstreffer aantekende, 2-1. Het werd billen knijpen voor de mannen van Freek Thoone, maar in de 89e minuut was het weer Bart Verheijen die een fout in de verdediging van Baarlo genadeloos afstrafte. 1-3 en dat was meteen de eindstand. We mogen weer drie punten bijschrijven en nu kunnen we ons op gaan maken voor het duel met Sparta’18 in Sevenum, dat duel begint om 13.30 uur!!!
Kan een afbeelding zijn van 13 mensen, gras en de tekst 'ሁ808 0-1 Bart Vereijen, 4e minuut'

27-11-2022 Korfbalnieuws
SV Melderslo boekt overtuigende zege op KVC

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 27 november tegen KVC 1 uit Hapert en Hoogeloon. In sporthal De Berkel in Horst werd relatief eenvoudig gewonnen: het werd 16-9 voor SV Melderslo.

SV Melderslo begon goed aan de wedstrijd en kreeg direct veel kansen. De ploeg verzaakte echter in de afronding, waardoor het even duurde voor het eerste doelpunt viel. Ook daarna bleef het scoren moeizaam gaan, hoewel er kansen genoeg waren. Gelukkig stond de ploeg wel erg goed te verdedigen, waardoor SV Melderslo toch met een comfortabele 8-4 voorsprong kon gaan rusten. Na rust bleef het spelbeeld in eerste instantie hetzelfde en liep SV Melderslo langzaam verder uit. Richting het einde zakte het spel van de thuisploeg een beetje in, waardoor ook KVC een aantal keer de korf wist te vinden. De overwinning kwam echter geen moment in gevaar en uiteindelijk floot de scheidsrechter af bij een stand van 16-9. Daarmee heeft SV Melderslo de eerste 2 punten in de Hoofdklasse van de zaalcompetitie dik verdiend binnen. 


23-11-2022 Korfbalnieuws
Aniek heeft K3 examen behaald!!
Gisteravond heeft Aniek van den Brandt middels een leerzame training
aan onze A1 haar trainers examen met goed gevolg afgelegd.
Ze heeft nu haar korfbal trainer 3 diploma behaald.
Gefeliciteerd Aniek, top gedaan 💪🏼!

20-11-2022 Voetbalnieuws
MMC Weert – Melderslo 0 – 3
Op bezoek bij MMC Weert werd onder koude en regenachtige omstandigheden, en op kunstgras een prima wedstrijd op de mat gelegd. Vanaf het begin signaal waren de mannen van Freek Thoone de bovenliggende partij.
Met veel passie en strijd, in combinatie met prima voetbal werd MMC Weert op alle fronten afgetroefd. Al duurde het tot de 61e minuut voordat Melderslo op voorsprong kwam. Wie anders dan Bart Verheijen opende de score 0-1. Een kwartier later stuurde Teun Peeters Gijs Coenders op pad en scoorde beheerst de 0-2 en gooide daarmee de wedstrijd in het slot. In de 93e minuut was het wederom Bart Verheijen die de Eindstand op 0-3 bepaalde. Man van de wedstrijd was Tom Verlinden die zijn tegenstander tot wanhoop dreef, maar zonder meer de complimenten voor de hele ploeg.
Volgende week is Baarlo de volgende tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld in Baarlo, dit is anders dan op het programma staat.

20-11-2022 Korfbalnieuws
SV Melderslo verliest eerste zaalwedstrijd

Op zondag 20 november speelden de korfbalsters van SV Melderslo hun eerste wedstrijd van de zaalcompetitie. In de zaal staan de Melderslose korfbalsters in de Hoofdklasse, een niveau lager dan op het veld. De Hoofdklasse zaal staat dit jaar vol met ploegen die op het veld een niveau hoger uitkomen. Naast SV Melderslo staan ook Altior, De Peelkorf, ONA/Astrantia en VIOS/SPES op het veld in de Topklasse. SV Melderslo trapte het zaalseizoen direct af met een topper. In De Berkel in Horst werd gespeeld tegen VIOS/SPES 1, het combinatieteam uit Ottersum en Milsbeek, waar de ploeg op het veld nipt van verloor. Ook nu lukte het niet om te winnen: de eindstand werd 12-16.

De wedstrijd begon van beide kanten fel en het ging dan ook gelijk tegen elkaar op. De ploegen maakte het elkaar moeilijk en scoorden om en om. Hoewel SV Melderslo in de eerste helft wat meer kansen had, was VIOS/SPES effectiever, waardoor er bij rust een nipte 7-8 voorsprong voor VIOS/SPES op het scorebord stond. Na rust kwam de uitploeg wat scherper uit de kleedlokalen dan SV Melderslo. Daardoor liepen de Melderslose korfbalsters direct achter de feiten aan. Hoewel er hard werd gewerkt, lukte het niet om op de juiste momenten te scoren. SV Melderslo miste veel kansen en was bij momenten slordig. Het door VIOS/SPES geslagen gat kon dan ook niet meer worden gedicht. Bij een stand van 12-16 klonk het eindsignaal.


18-11-2022 Algemeen nieuws

GEWIJZIGD PIETENPROGRAMMA 30 NOVEMBERG 2022

Dit jaar zal een aantal pieten weer een bezoekje brengen aan de  jeugd van SV Melderslo!

Dit geldt voor deze jeugdteams:
Afdeling korfbal: F1, F2, E1
Afdeling voetbal: JO7, JO8-1 en JO9-1

Hiervoor hebben wij op woensdag 30 november de gymzaal van
MFC de Zwingel gereserveerd.

17:30 tot 18:15 uur: F1, F2 en JO7
18:15 tot 19:00 uur: E1, JO8-1 en JO9-1
Helaas kunnen hierbij geen broertjes en/of zusjes aanwezig zijn.

Iedereen mag zijn/haar gymspullen aan trekken (denk aan gym-/zaalschoenen).
We gaan er met de Pieten een actief en leuk bezoekje van maken!

Afmeldingen kunnen doorgegeven worden via kr@svmelderslo.nl.


10-11-2022 Sponsornieuws

Midweek heeft dit seizoen 2 teams, Dagwinkel heeft ervoor gezorgd dat ook deze dames voorzien zijn van tenue.


06 -11-2022 Voetbalnieuws

En heb jij de meeste voetbalkennis? Doe mee en win de prijzenpot.


06-11-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Bram van IJzendoorn
Zondag 29 oktober 2022: SV Melderslo – RKSVO: 0-2

 Ik was zondag de speler van de week, en vond het heel leuk!

Eerst mocht ik met de grote spelers mee op het veld, en kreeg van iedereen een handje. Daarna heb ik gescoord in het doel. Ik ging even in de dug out zitten, en toen zelf spelen.
In de pauze kreeg ik ranja en mocht ik het lootje trekken.
Na de wedstijd kreeg ik nog een oorkonde en een zakje snoep.
Groetjes,
Bram van IJzendoorn

30-10-2022 Voetbalnieuws

SV Melderslo 1 verliest van RKSVO: 0-2
Op de laatste zondag van oktober staat de wedstrijd tussen SV Melderslo en RKSVO uit Ospel op het programma. De bezoekers hebben in de eerste 4 wedstrijden 3 punten behaald. Scheidsrechter Grutters fluit om 14:30 voor het begin van de wedstrijd.
Eerste helft
In minuut 15 noteert Melderslo via een vrije trap de eerste kans, Bart Theeuwen schiet de bal bekeken op de paal. In de daaropvolgende counter van RKSVO heeft Dick van de Lisdonk goed redding op een schot van de rechtsbuiten. In de laatste minuut van de eerste helft heeft Dick van de Lisdonk nog scherp antwoord op een afstandsschot. Wat verder opviel was dat de scheidsrechter al 4 gele kaarten heeft getrokken, waarvan 3 voor Melderslo.
Tweede helft
Direct na rust komt RKSVO op een 0-1 voorsprong, de nummer 14 plaatst de bal beheerst achter de doelman. Enkele minuten later heeft Melderslo alle geluk van de wereld dat de nummer 9 de bal voor een open goal mis schuift. In minuut 56 maakt RKSVO de 0-2 via een hoekschop, waar de scheidsrechter de hele wedstrijd geen moeite heeft met op de fluit blazen, vergeet hij dit nu na een overtreding op Bart Theeuwen. Na 90 minuten fluit Grutters, die deze wedstrijd 9 keer de gele kaart heeft getrokken, voor het einde van de wedstrijd.
Volgende week Derby SV Melderslo 1 – Hegelsom 
De eerstvolgende wedstrijd zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om de 3 punten mee naar Melderslo te nemen, dit is uit tegen Hegelsom. De ploeg kan de steun van de supporters in deze derby goed gebruiken.

23-10-2022 Voetbalnieuws

Melderslo verliest verdiend van sterker Wittenhorst
Tien jaar na de bekerstunt in Horst stond de wedstrijd Melderslo – Wittenhorst wederom op het programma.
Op een bomvol sportpark ‘de Merel’ was het Wittenhorst dat verdiend een ronde verder gaat, 0-3.
Het was ondanks de nederlaag een heerlijke zondag op ons sportpark, ongeveer 600 man publiek, een wedstrijd tussen Melderslo en Wittenhorst onder de 7 als opwarmertje en na de wedstrijd een geweldig feest in een eveneens bomvolle kantine.
Melderslo mag weer trots zijn op wat ze hebben neergezet. En natuurlijk mogen we onze sportvrienden van Wittenhorst niet vergeten te bedanken voor deze geweldige dag die we er samen van gemaakt hebben.
Foto’s volgen nog!
A,s. zondag gaan we ons weer richten op de competitie, dan is onze tegenstander R.K.S.V.O. uit Ospel.

19-10 Voetbalnieuws
Bekerwedstrijd SV Melderslo 1 – Wittenhorst 1

Kom zondag 23 oktober om 14.00 naar het duel der toekomst-toppers!
SV Melderslo JO7 en Wittenhorst JO7 zullen 2 wedstrijdjes tegen elkaar spelen om het publiek lekker op te warmen voor de spectaculaire burenclash.

Om 14.30 uur is de bekerwedstrijd SV Melderslo 1 tegen Wittenhorst 1.

Tot dan!


17-10-2022 Voetbalnieuws

Melderslo boekt zwaar bevochten overwinning.
Melderslo dat vandaag op bezoek ging in Nederweert tegen het plaatselijke Merefeldia. Na de stroeve seizoensstart en de vele geblesseerden werd er vandaag niet goed gespeeld maar wel ontzettend hard geknokt voor iedere meter. Merefeldia dat vooral gevaarlijk werd door hun indraaiende vrije trappen kon de hele wedstrijd eigenlijk verder geen uitgespeelde kans creëren. Melderslo daarin tegen leverde veel werklust en dat resulteerde af en toe in een klein kansje. Uitgerekend uit een hoekschop van Merefeldia die slecht werd genomen was het Teun Peeters die alleen op het vijandelijk doel afging en oog in oog met de keeper doeltreffend scoorde met zijn chocolade been. 0-1. In de tweede helft was Melderslo nog een paar keer heel dicht bij de 0-2, maar helaas werd het net niet meer gevonden. Keeper Dick van de Lisdonk hield weer de nul en De Melderse schreven weer drie puntjes toe aan hun totaal.
A.s. zondag spelen we de bekerwedstrijd tegen onze vrienden uit Horst, we hopen dat onze overvolle ziekenboeg voor die tijd nog een beetje leegloopt en dat we er een heerlijke wedstrijd van kunnen maken.
Tot zondag op sportpark de Merel.

13-10-2022 Voetbalnieuws


12-10-2022 Korfbalnieuws

Het 2e team van de afdeling korfbal is in het nieuw gestoken door Re-Cars.


09-10-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Roel Heldens
Zondag 9 oktober 2022: SV Melderslo 1 – Helden 1


09-10-2022 Korfbalnieuws
Start zaaltrainingen

  • Senioren en A: vanaf dinsdag 1 november
  • F t/m B:
    • Geen trainen in week 43 en 44.
    • Vanaf maandag 7 november starten we in de zaal

Kijk hier voor de tijden en locaties


04-10-2022 Voetbalnieuws

SV Melderslo Lisdonkdag 2022

Zondag 9 oktober om 12.00 uur.

Voor alle voetballers t/m jo19.

  • Diverse spellen
  • Penalty bokaal
  • Finale om 14.00 uur

Aansluitend om 14.30 uur:

SV Melderslo 1- Helden 1

Na de wedstrijd is er een feestje in de kantine


04-10-2022 Voetbalnieuws

Speler van de Week: Adrian Sicinski

Zondag 25 september 2022: SV Melderslo 1 – SV Laar 1

26-09-2022 Algemeen nieuws


18-09-2022 Korfbalnieuws
SV Melderslo debuteert in Topklasse met winst

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 18 september hun eerste wedstrijd in de Topklasse na de promotie van vorig seizoen. Dit is het hoogste niveau binnen het dameskorfbal. Tegen doorgewinterde Topklasser de Korfrakkers werd in Erp in de slotseconden de overwinning uit het vuur gesleept. Het werd 11-12.In de stromende regen klonk om 14.30 uur het startsignaal in Erp. Vanaf het begin ging het gelijk tegen elkaar op en werden er geen grote gaten geslagen. Beide ploegen lieten bij momenten mooi spel zien, al was het SV Melderslo dat net wat meer creëerde dan De Korfrakkers. De ploeg vergat echter om zichzelf te belonen. Bij rust stond er een gelijke stand van 5-5 op het scorebord. Na rust draaide het spelbeeld wat om en was het De Korfrakkers dat het best uit de kleedlokalen kwam. Het lukte echter ook de thuisploeg niet om uit te lopen, waardoor SV Melderslo kon blijven vechten voor de overwinning. Een spannende slotfase volgde, waarin SV Melderslo de scherpte in de afronding plots weer terugvond. Zo’n twee minuten voor tijd wisten de Melderslose korfbalsters op een 10-11 voorsprong te komen. De Korfrakkers had daar echter direct een antwoord op en even leek het erop dat de punten verdeeld zouden worden. Een vrije worp in het voordeel van SV Melderslo werd echter koelbloedig afgerond in de laatste seconden van de wedstrijd, waardoor de punten toch mee terug naar Melderslo gingen. Een knappe overwinning voor de promovendus, die direct heeft bewezen thuis te horen in de Topklasse.


Klik op onderstaande afbeelding voor het nieuws van seizoen 2021-2022