Ouder nieuws seizoen 2021-2022

01-09-2021 Algemeen nieuws
Annulering vrijwilligersavond
Beste vrijwilligers SV Melderslo, Helaas zijn wij als bestuur genoodzaakt de vrijwilligersavond te annuleren. Gezien de aard van de avond zien wij geen mogelijkheid om dit conform de huidige coronarichtlijnen te organiseren. We hopen op jullie begrip. En natuurlijk hopen we aan het eind van seizoen 2021/2021 weer als vanouds een vrijwilligersavond te kunnen organiseren.

21-08-2021 Algemeen nieuws
Sport- en beweeggroep voor vrouwen

SV Melderslo zoekt enthousiaste vrouwen die in groepsverband fit willen blijven of worden.
Ben jij een vrouw uit Melderslo of omgeving? En wil jij tijdens gezellige avonden samen met andere vrouwen aan je conditie of fitheid werken? Dan is SV Melderslo op zoek naar jou! Op woensdag 15 september start de sport- beweeggroep voor vrouwen. We trappen het seizoen die avond af met een fietstocht. In de weken daarna staan er nog diverse andere leuke sportactiviteiten op het programma.

Hoe zien de trainingen eruit?
De trainingen duren van 19.00 tot 20.00 uur. Soms verzorgen we ze zelf, soms krijgen we hulp van de leden van onze voetbal- en korfbaltak en af en toe komt er iemand van een externe partij. Zo ontstaat er een divers programma, waarin iedereen telkens op zijn eigen niveau kan sporten en bewegen.

Tot nu toe ziet de planning er als volgt uit:
15 september – Fietstocht
22 september – Balspeltraining
29 september – Balspeltraining
6 oktober – Workout (sportmatje gewenst)
13 oktober – Yoga (verzorgd door Jeanne Verdellen) (sportmatje noodzakelijk)

Het verdere programma wordt nog ingevuld. Na iedere training is er de mogelijkheid om te douchen en kletsen we gezellig na in de kantine.

De eerste maand kun je gratis mee komen doen, zodat je kunt kijken of de sport- en beweeggroep bij jou past. Bevalt het goed? Dan kun je lid worden van SV Melderslo.
Meld je voor de proeftrainingen aan via sportenvoorvrouwen@svmelderslo.nl. Zo houden we er rekening mee dat je erbij bent!

Voor meer informatie, klik hier

20-08-2021 Algemeen nieuws
Het oefenprogramma is bekend. Kijk hier voor het programma van de komende weken.

17-08-2021 Voetbalnieuws
De VVV-Venlo VoetbalStages staan weer voor de deur!

Ook deze zomer organiseert de VVV-Venlo Voetbalschool weer VoetbalStages voor jeugdspelers (geboren 2007-2015) in Noord en Midden Limburg. Trainen als een speler van VVV-Venlo; acties leren maken als Post, verdedigen als Koglin of de nul houden als Zima!

Van 30 augustus tot en met 2 september verzorgen trainers van onze opleiding de trainingen tijdens de VVV-Venlo VoetbalStages in Roermond en Venlo. Naast leuke en leerzame trainingen ontvangen alle deelnemers een prachtig tenue en een mooi aandenken.

Meer informatie en aanmelden: www.vvv-voetbalschool.nl
Let op: VOL = VOL.

* Indien mogelijk en toegestaan i.v.m. COVID-19.

06-08-2021 Algemeen nieuws
Sport en beweeggroep voor vrouwen
De voorbereidingen zijn in volle gang. Het doel is om op 15 september te starten. Binnenkort volgt meer informatie. Hou de website, facebook en andere media in de gaten.

Klik op de afbeelding voor nieuws van seizoen 2020-2021