Nieuws seizoen 2020-2021

 

 


09-07-2021 Algemeen nieuws
SV Melderslo zoekt enthousiaste vrouwen die in groepsverband fit willen blijven of worden

Ben jij een vrouw uit Melderslo of omgeving? En wil jij tijdens gezellige avonden samen met andere vrouwen aan je conditie of fitheid werken? Dan is SV Melderslo op zoek naar jou! We willen starten met een sport- en beweeggroep voor vrouwen en gaan graag samen met jou nadenken over hoe we hier het best invulling aan kunnen geven. Daarom nodigen we je uit voor een brainstormsessie op maandag 19 juli om 20.00 uur in de kantine van sportpark De Merel in Melderslo. Inloop vanaf 19.45 uur.

Tijdens deze brainstormsessie gaan we bekijken hoe het programma van onze sport- en beweeggroep voor vrouwen er uit gaat zien. Momenteel staan alle opties nog open, van yoga, fitness en balsporten tot samen fietsen, rennen of wandelen. Heb jij al volop ideeën? Of weet je eigenlijk nog niet zo goed wat je wilt, maar ben je wel geïnteresseerd in de sport- en beweeggroep? Meld je dan uiterlijk zondag 18 juli aan voor de brainstormsessie via hier of door een mail te sturen naar joey@negen.nl. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met May van den Brandt via tckorfbal@svmelderslo.nl.


04-07-2021 Algemeen nieuws
Afsluitdag

Op zaterdag 17 juli gaan we met de jeugdteams (voetbal JO7 t/m JO15 en korfbal F t/m C) het seizoen gezellig afsluiten! Er is een leuk spellenprogramma samengesteld. Kijk hier voor meer informatie. Tot dan 🙂 


28-06-2021 Korfbalnieuws. Aankondiging

Dinsdag 29-06-2021 20.00 uur: Oefenwedstrijd SV Melderslo 1 – Oranjewit 1 


22-06-2021 Algemeen nieuws
Versoepelingen coronamaatregelen
Vanaf a.s. zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen weer wat versoepeld. Amateurwedstrijden zijn vanaf 26 juni voor iedereen weer toegestaan. En ook publiek is weer welkom. Ouders, fans en andere belangstellenden willen we dan ook weer van harte uitnodigen ons sportpark te bezoeken. We willen iedereen vragen om buiten het sporten zelf, altijd de 1,5 meter afstandsregel in acht te nemen. Ook als je onze kantine bezoekt.

Voor meer informatie kijk ook op: https://www.svmelderslo.nl/coronaprotocol/


Teamindeling jeugd seizoen 2021/2022

Voor teamindeling Korfbal klik hier
Voor teamindeling Voetbal klik hier


06-06-2021 Korfbal nieuws
Competitie jeugd

De jeugdteams mogen de komende drie weken een kleine competitie spelen. Fijn dat we weer een paar wedstrijden kunnen korfballen! Bij deze wedstrijden zijn toeschouwers helaas nog niet toegestaan. Degenen die rijden of als achterwacht ingedeeld staan mogen wel blijven kijken. Het programma van komend weekend vind je hier.


26-04-2021 Voetbal nieuws
Vriendjesmiddag – Oranjefestival

Op 8 mei 2021 organiseren we een unieke vriendjesmiddag op sportpark de Merel. We werken in de organisatie samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De KNVB heeft een speciale activiteit uitgewerkt: het Oranjefestival.

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Stuur een berichtje naar KR@svmelderslo.nl of een bericht naar Eric Vogelzangs.

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Eric contact opnemen. Iedereen in de leeftijd 4½-5-6-7 en 8 jaar is van harte welkom!


25-04-2021 Korfbalnieuws
Vriendinnetjestraining korfballen

Woensdag 28 april is er van 18:00-19:00 uur vriendinnetjes training bij het korfballen. ⚽

Deze is op het sportpark. Hiervoor zijn alle meiden vanaf 5 jaar uitgenodigd. Vind je het leuk om een keer mee te komen doen, spreek dan gezellig met je vriendinnetje af om samen te komen sporten. Tot woensdag!😃

Door de huidige Corona-maatregelen mogen ouders helaas niet blijven kijken. Voor eventuele vragen of informatie kun je terecht bij Karin Alards.


31-03-2021 Algemeen nieuws
Prachtige opbrengst bij de spaaractie Dagwinkel Melderslo voor onze club. € 594,07. Dank aan iedereen die voor onze vereniging gespaard heeft en natuurlijk dank aan Dagwinkel Melderslo.


14-03-2021 Algemeen nieuws
Voetballen of korfballen bij SV Melderslo

Wil je lid worden van SV Melderslo? Dan kun je je vóór 1 april 2021 aanmelden! Aanmelden voor het volgende seizoen kan als je minimaal 5 jaar bent of dit wordt voor of op 31 december van dit jaar. Het aanmeldformulier kun je hier vinden.

Wanneer je je voor 1 april aanmeldt, ben je er zeker van dat je in een team ingedeeld wordt. Aanmelding op een later tijdstip is mogelijk, maar per aanmelding zal bekeken worden of je direct kan starten met korfballen/voetballen. Dit is afhankelijk van de volgorde van aanmelding en bezetting van de teams. De technische commissie neemt hierover de uiteindelijke beslissing.

We willen jullie erop attenderen dat we alle afmeldingen als lid ook graag willen ontvangen vóór 1 april 2021, voor zowel jeugd als senioren. Dit in verband met het maken van de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen. Na deze datum zullen er helaas financiële consequenties vastzitten aan een afmelding. Mocht je dus onverhoopt willen stoppen zorg dan voor een tijdige afmelding via mail: ledenadministratie@svmelderslo.nl. Ook eventuele (adres)wijzigingen doorgeven via dit mailadres.


11-03-2021 Algemeen nieuws
Jako voetbal- en korfbaldagen Lottum

De inschrijving voor de Voetbal- en Korfbaldagen is gestart! Kijk op www.sportevents4kidz.nl voor meer informatie en de exacte datums. Via  https://www.sportevents4kidz.nl/jako_locatie.php is het mogelijk om in te schrijven. Let op! Schrijf je vast in, maar we verzoeken je om nog niet te betalen! Zodra er meer duidelijkheid is of we de JAKO dagen 2021 op een goede manier kunnen organiseren, ontvangt je een mail met het verzoek om het inschrijfgeld over te maken en zo de inschrijving definitief te maken.


28-02-2021 Algemeen nieuws
8-weeks trainingsprogramma
Fysiotherapie de Swart en SV Melderslo slaan de handen ineen! De sporters van SV Melderslo krijgen een 8-weeks trainingsprogramma aangeboden om fit te blijven 💪🏼. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een app waarmee het programma zelf in te plannen is.

De sporters kunnen zich opgeven via caspar@deswartfysiotherapie.nl of via een whatsappje naar 0638563963.

Vermeld bij het opgeven jouw geboortejaar en e-mailadres.


02-01-2021

Een mooi artikel van stichting geschiedenis Melderslo over ons sportpark

18-12-2020
Beste vrijwilligers en leden van SV Melderslo,

2020 was een jaar waar alles anders liep, ook voor ons als vereniging. Wij, bestuur SV Melderslo, willen jullie allemaal bedanken voor de grote mate van flexibiliteit en prettige samenwerking in 2020. We wensen jullie prettige feestdagen en een succesvol, sportief en vooral gezond 2021 toe.


18-12-2020 Algemeen nieuws
Opbrengst Grote Clubactie
Een mooie opbrengst dit jaar ondanks dat we niet deur aan deur konden gaan. Alle verkopers bedankt voor jullie inzet en bedankt, iedereen die ons gesteund heeft door een lot te kopen.


18-12-2020 Korfbalnieuws
Na een positieve evaluatie heeft het bestuur samen met Edwin Griesheimer besloten dat Edwin ook in seizoen 2021-2022 hooftrainer van afdeling korfbal blijft.


17-12-2020 Voetbalnieuws

Freek Thoone nieuwe hoofdtrainer voetbal SV Melderslo

Het bestuur en TC is erin geslaagd een geschikte opvolger voor Wim Rijs te vinden. Vanaf komend seizoen zal Freek Thoone de nieuwe hoofdtrainer van SV Melderslo worden.

Freek is 35 jaar en woonachtig in Leunen. Hij begon zijn voetbalcarrière als speler van SV Leunen. Na mooie periodes bij SV Leunen en SV Venray, kwam hij in 2012 bij Achilles ’29 terecht. Hier heeft hij 4 jaar als aanvaller in de Jupiler League zijn verdiensten meer dan waargemaakt. Zijn carrière als voetballer heeft hij afgesloten bij SV AWC. Momenteel is Freek bezig aan zijn eerste carrièrestap als hoofdtrainer van SV Leunen.

Na een aantal zeer positief verlopen gesprekken met het bestuur, TC en selectie(kader) hebben we uiteindelijk een overeenstemming bereikt. De ambities en wensen van de spelersgroep sluiten naadloos aan op Freek’s ambitie als hoofdtrainer:

“Ik zie SV Melderslo als een mooie stap omhoog in mijn doel om een goede amateurtrainer te worden. In de gesprekken met zowel bestuur, staf als spelers werd mij duidelijk dat de club vooruit wil en ambitieus is. De gezellige sfeer in combinatie met de wil om beter te worden spreken mij erg aan en passen bij mij als persoon. Ik hoop op mijn manier bij te kunnen dragen aan de doorontwikkeling van het 1e elftal en de rest van de vereniging.”

Wij zijn ervan overtuigd dat Freek de geschikte hoofdtrainer is die past bij de ambities van de selectie en de clubcultuur. In navolging van Wim zal hij de selectie naar een volgende niveau weten te ontwikkelen.

Bestuur SV Melderslo


16-12-2020 Algemeen nieuws
Sponsoractie Buurtsuper Melderslo.

Vanaf 17 december start buurtsuper Melderslo met een sponsoractie.  Deze actie duurt 12 weken.  Steun SV Melderslo en stop het kassabonnetje in onze box. Alvast bedankt.


Corona-update 15-12-2020

Sinds vandaag 00.00 uur zijn de aangescherpte coronamaatregelen van kracht. Dit betekent ook voor onze vereniging dat er enkele wijzigingen zijn. We volgen de regels van het RIVM en de sportbonden betreffende de trainingen. Dit betekent dat trainingen in zaal of hal per direct afgelast zijn. We hebben het volgende besloten*:

  • Korfbal:

Alle trainingen Senioren, Recreanten, Midweek en A liggen tenminste stil t/m 3 januari. Daarna zal bekeken worden of er eventueel buiten gesport kan worden. De betreffende teams vernemen via teamapp of en wanneer hun training plaatsvindt.

Alle trainingen van B t/m F en kangoeroes liggen stil t/m 19 januari

  • Voetbal:

Alle trainingen in de Riet en MFC de Zwingel zijn geannuleerd t/m 19 januari.

Algemene winterstop is 21-12 t/m 3-1.

Buiten de winterstop-periode kunnen de geplande trainingen op het sportpark doorgaan. Voor de JO19 t/m J07 geldt dat er in teamverband gesport kan worden.

De trainingen van de senioren liggen stil t/m 19 januari

Voor alle teams geldt dat zowel de kleedlokalen als de kantine gesloten is. Dit betekent dat iedereen zich thuis om moet kleden en na de training ook weer meteen naar huis gaat.

Denk aan je eigen bidon en ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het sportpark.

Ouders of ander publiek, zijn helaas niet welkom op ons sportpark.

*Omdat de aard van training bij korfbal en voetbal verschillend is, is het bij de ene tak van sport net iets gemakkelijk om trainingen volgens de RIVM-maatstaf te organiseren. Daarom zal het opstarten van een training voor de verschillende takken van sport niet altijd hetzelfde zijn.


12-12-2020 Algemeen nieuws
In overleg met de sponsor werden oude korfbalshirts opgestuurd. Met veel plezier worden de shirts van Comé gedragen in Gambia.


08-12-2020 Voetbalnieuws
Winterstop/indoortrainingen Voetbal

Jeugdteams-voetbal
Voor de jeugdteams geldt een algemene winterstop van 23-12 t/m 6-1 (kerstvakantie). Indien er jeugdteams zijn die een langere winterstop wensen is dit natuurlijk ook prima. Daarnaast hopen wij hiermee de onderlinge wedstrijden tussen de jeugdteams meer te stimuleren. Deze wedstrijden behouden het spelplezier en wedstrijdritme voor de jeugd. Dit kan anders zijn dan wanneer er alleen maar wordt getraind.
Het verzoek aan het jeugdkader om jullie winterstop periode goed af te stemmen met de spelers en ouders.

Seniorenteams-voetbal
Voor alle seniorenteams geldt geen algemene winterstop. De teams bepalen zelf wanneer zij winterstop houden. Dit zal mede afhankelijk zijn van de geldende coronamaatregelen en het hervatten van de competitie. Zij mogen dus doortrainen tussen 23-12 en 6-1.

Indoor trainingen
De indoortrainingen bij de Riet en het MFC gaan wegens de geldende coronamaatregelen alleen door voor de jeugdteams. Voor de seniorenteams is het helaas niet mogelijk.
Voor de tijden van de indoortrainingen klik hier


18-11-2020 Algemeen nieuws
Onze oude tenues worden niet weggegooid. In overleg met de sponsor worden ze ingezet voor een goed doel. Deze shirts van DPP zijn naar een school in Gambia gegaan. De leerlingen zijn blij met hun nieuwe sportkleding.


13-11-2020 Voetbalnieuws
Hoofdtrainer Voetbal vertrekt bij SV Melderslo

Het bestuur van SV Melderslo heeft in goed overleg met hoofdtrainer Wim Rijs besloten om de samenwerking aan het einde van seizoen 2020/2021 te beëindigen. Rijs is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen bij SV Melderslo en staat 2e in de 3e klasse C. Beide kijken uit naar het voortzetten van de competitie om het seizoen met een mooi resultaat af te sluiten.

Tijdens zijn aanstelling in seizoen 2018/2019 kwam Rijs voor een lastige opgave om met veel nieuwe jonge spelers de strijd aan te gaan in de, destijds nieuw voor SV Melderslo, 3e klasse. Dankzij zijn ervaring, inzet en passie heeft hij jong en oud tot een stabiel team gevormd dat zich een waardige 3e klasser mag noemen. Hij laat hiermee een hecht team achter wat potentie biedt en klaar is voor een volgende stap.

SV Melderslo bedankt Wim voor zijn inzet en prestaties afgelopen seizoenen en kijkt uit naar een mooie afsluiting van het seizoen. De club wenst Wim Rijs veel succes in het verdere verloop van zijn trainerscarrière.


1-11-2020 Korfbalnieuws
Trainen zaalseizoen 2020/2021

De zaaltrainingen voor de jeugd starten vanaf maandag 9 november. In de kerstvakantie is er geen trainen voor de F t/m C teams. Tussen kerst en oud en nieuw wordt er niet getraind. De carnavalsvakantie bekijken we te zijner tijd. De trainingsdagen, -tijden en -locaties kun je hier vinden.


15-10-2020 Algemeen nieuws
Corona-update

Sinds woensdagavond 22.00 uur zijn de aangescherpte coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat zowel de voetbal- als de korfbalcompetitie is stilgelegd. We volgen de regels van het RIVM en de sportbonden betreffende de trainingen. Dit betekent dat de volgende trainingen gewoon doorgaan:

  • Korfbal: A t/m F en kangoeroes
  • Voetbal: JO19  t/m JO7

Voor de trainingen van de senioren wordt in samenwerking met de trainers, bekeken, hoe deze in aangepaste vorm, door kunnen gaan. De 1,5 meter afstandsregel en een maximum aan personen moet hierbij in acht genomen worden. De betreffende teams vernemen via hun teamapp of en wanneer hun training plaatsvindt.

Voor alle teams geldt dat zowel de kleedlokalen als de kantine gesloten is. Dit betekent dat iedereen zich thuis om moet kleden en na de training ook weer meteen naar huis gaat.

Denk aan je eigen bidon en ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het sportpark.

Ouders of ander publiek, zijn helaas niet welkom op ons sportpark.

Tot slot:

We zijn blij dat in ieder geval de jeugd naar hartenlust kan trainen. Voor de overige leden hopen we dat zij op een aangepaste wijze actief kunnen blijven.


11-10-2020 Korfbal nieuws
Moeizame, maar verdiende zege voor SV Melderslo

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 11 oktober tegen De Horst 1 uit Groesbeek. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark Hoge Horst in Groesbeek. Het was opnieuw een moeizame wedstrijd voor de uitploeg, maar dit keer trokken de Melderslose korfbalsters aan het langste eind.

De wedstrijd begon vrij fel en het was SV Melderslo dat vanaf het begin de meeste kansen creëerde. Helaas was de ploeg, net als vorige week, niet al te zuiver in de afronding. Verdedigend was SV Melderslo wel sterk en er hoefden dan ook maar weinig tegendoelpunten te worden geïncasseerd. Bij rust stond SV Melderslo met 3-6 voor. Na rust werd die voorsprong in eerste instantie behouden, doordat er nog steeds goed werd verdedigd. Het scoren stagneerde echter en dat gaf De Horst de kans om terug te komen. Hoewel SV Melderslo betere kansen had, stond er vijf minuten voor het einde van de wedstrijd een gelijke stand op het scorebord. Een spannende slotfase volgde, waarin het uiteindelijk SV Melderslo was dat met een schot van afstand de twee punten op wist te eisen. Bij een stand van 7-8 klonk het eindsignaal. Een moeizame, maar verdiende overwinning voor SV Melderslo.


06-10-2020 Algemeen nieuws

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!
Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem vanaf 5 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Alvast hartstikke bedankt voor jullie steun!


04-10-2020 Korfbalnieuws
Melderslo laat kostbaar punt liggen

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 4 oktober tegen DAW Schaijk 1. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Merel in Melderslo. De wedstrijd eindigde in een gelijke stand van 6-6.

SV Melderslo begon wat slapjes aan de wedstrijd, maar wist toch al vroeg een voorsprong te pakken. Het spel wat de thuisploeg liet zien was niet denderend, maar verdedigend werd er niet veel weggegeven. Bij rust stond SV Melderslo dan ook met 5-0 voor. Een comfortabele voorsprong, zo leek het. Na rust was het echter DAW dat, veelal van afstand, begon te scoren. Aan de kant van SV Melderslo wilden de doelpunten niet meer vallen. Er werden maar weinig mooie aanvallen opgezet, en de kansen die gecreëerd werden, werden niet afgemaakt. Of het het gemis van het publiek was, of toch iets anders, er zat maar weinig beleving in de ploeg. Dat resulteerde erin dat DAW Schaijk een comeback kon maken en tot op gelijke hoogte wist te komen. Iets voor tijd kwam de uitploeg zelfs op 5-6 voor. Een strafworp zorgde ervoor dat SV Melderslo de schade nog enigszins kon beperken, maar de eindstand van 6-6 voelde aan als een verlies dat niet nodig was geweest.


04-10-2020 Voetbalnieuws
SV Melderslo 1 boekt Belangrijke uitzege tegen Blerick.   2-3

In een sfeerloos voetbalpark in Blerick, mag immers geen publiek aanwezig zijn,  begon Melderslo goed aan deze wedstrijd. De eerste en beste kansen waren dan ook voor Sv Melderslo. De eerste goal hing al een tijdje in de lucht maar wilde niet vallen. Totdat in de 28ste minuut Joreno van de ven op rechts doorbrak. Luc van Kuijck controleerde deze bal op fabelachtig wijze, en op de rand van de 16  schoot hij de bal in de linkeronderhoek De verdiende 0-1 is binnen. Sv Melderslo kwam steeds beter in de  wedstrijd en creëerde verscheidene kansen. Vrije kans voor de goed spelende Stan van de Pas werd gepareerd door de keeper. Luc van Kuijck een vrije trap op de paal. In de 43 ste minuut weten Luc van Kuijck en Bart Verheijen elkaar echter goed te vinden. Waarna Bart de bal mooi langs de keeper in de goal schoot. 0-2. Dit is tevens de verdiende  ruststand.

Na rust begon Melderslo gelijk met druk zetten. Dit resulteerde in  een goede kans voor Bart Verheijen die zijn schot geblokt zag worden. In de 57de min Kreeg Melderslo op 20 meter een vrij trap. Luc van Kuijck legt aan en zag zijn schot onhoudbaar voor de goalie in de linkerbovenhoek verdwijnen. 0-3. Op rozen zou je denken. Maar niets is minder waar. In de 70ste schoot Blerick  de 1-3 binnen. Blerick geloofde er weer in en zette nog een keer aan. In de 77ste vrije kans voor Blerick. Bas van Westerveld pareerde deze bal super. In de 80ste werd een van de snelle vleugelspelers van Blerick gevloerd binnen de 16. Strafschop…….2-3. Dat word de laatste 10 minuten nog billenknijpen. De scheidsrechter fluit echter af. De 3 punten zijn binnen. 6 punten uit drie wedstrijden tot nu toe.  Heel mooi resultaat boys!


01-10-2020 Algemeen nieuws
Aangescherpte coronamaatregelenWat dit in individuele gevallen betekent? Lees het aangepaste coronaprotocol. Klik daarvoor hier.


28-09-2020 Algemeen nieuws

Feestelijke opening kunstgrasvelden SV Melderslo 4 oktober 2020


25-09-2020 Korfbalnieuws
SV Melderslo verliest in lastige wedstrijd

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 27 september tegen Stormvogels 1 uit Luyksgestel. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Stap in Luyksgestel. SV Melderslo verloor met 9-5.

In de eerste helft ging het vrij gelijk tegen elkaar op. Het was echt een verdedigende wedstrijd: beide ploegen gaven elkaar weinig ruimte om te scoren. Bij rust stond er dan ook een magere stand van 3-3 op het scorebord. Na rust duurde het opnieuw vrij lang voor er werd gescoord. Het was Stormvogels dat na een minuut of 10 toch de korf wist te vinden, waarna de thuisploeg verder uitliep naar 8-3. SV Melderslo bleef knokken, maar Stormvogels stond verdedigend sterk en gaf weinig weg, waardoor de Melderslose korfbalsters het aanvallend erg moeilijk hadden. De weinige kansen die SV Melderslo kreeg, werden niet afgerond. Uiteindelijk klonk bij een stand van 9-5 het eindsignaal.


20-09-2020 Algemeen nieuws
Lisdonkdag geslaagd!
De jeugd vermaakte zich met diverse spellen. Zo konden ze zien hoe hard ze schoten, de bal op de stropdas leggen van een grote pop of de bal in een Lisdonkbadkuip wippen. Er werd enthousiast gestreden tegen elkaar en tegen de records van andere teams. De jeugd vermaakte zich met diverse spellen. Zo konden ze zien hoe hard ze schoten, de bal op de stropdas leggen van een grote pop of de bal in een Lisdonkbadkuip wippen. Er werd enthousiast gestreden tegen elkaar en tegen de records van andere teams. Daarnaast was er de traditionele penaltybokaal. De finale is gewonnen door Nick. Hij wint hiermee voor de 3e keer en mag de penaltybokaal houden!

Iedereen die er voor gezorgd heeft dat het een succes werd, bedankt voor jullie inzet!


18-09-2020 Voetbalnieuws
Geslaagden JVTC cursus

Afgelopen woensdag was de diploma uitreiking van de JVTC cursus. Freek, Niels, Sjoerd, Nick, Max, Roel, Sjoerd, Pieter, Dylan, Stef, Stef, Sanne, Ron en Eric, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit diploma. Alweer een bouwsteen van SV Melderslo aan een deskundig kader.


13-09-2020 Korfbalnieuws
SV Melderslo strijdend ten onder tegen Oranje-Wit

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 13 september tegen Oranje-Wit 1 uit Leunen. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Merel in Melderslo. SV Melderslo verloor met 10-13 en Oranje-Wit ging met de punten naar huis.

De wedstrijd begon fel. In de eerste fase van de wedstrijd was Oranje-Wit wat effectiever dan de thuisploeg. Het team uit Leunen kwam met 3-6 voor. SV Melderslo kwam echter sterk terug en wist de stand nog vóór rust gelijk te trekken. Bij rust stond er een stand van 6-6 op het scorebord. Na rust was het eerst SV Melderslo dat de voorsprong pakte, maar daarna wist Oranje-Wit een paar keer achter elkaar te scoren. Ook SV Melderslo kreeg kansen, maar scoren wilde niet meer lukken. Naarmate de tweede helft vorderde, raakten de Melderslose korfbalsters zichtbaar vermoeid. Het lukte niet meer om bij te komen, hoewel er wel nog altijd strijd werd geleverd. Uiteindelijk werd bij een stand van 10-13 afgefloten en moest SV Melderslo de twee punten afstaan aan Oranje-Wit.


12-09-2020 Algemeen nieuws
Pas-sessie clubkleding

De SV Melderslo kledinglijn is inmiddels al een tijdje te vinden en bestellen via internet. Om het mogelijk te maken de kleding vooraf te passen, is er zaterdag 19 september tussen 10.00 en 14.00 uur de mogelijkheid om de kleding van de clublijn te passen en te bestellen. De teams die op deze dag wedstrijd hebben kunnen dan ook rondom (of na) hun wedstrijd komen passen.


12-09-2020 Voetbalnieuws

Uitnodiging Lisdonkdag 2020

Ha voetbaljeugd van SV Melderslo!

Zondag 20 sept speelt ons 1e elftal zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen ’20-’21. Traditiegetrouw is dan ook de Lisdonkdag!

Hierbij nodigt onze hoofdsponsor jullie uit om te strijden om de Penaltybokaal en deel te nemen aan wat leuke activiteiten. We starten om 12.00 uur en verwachten dat je aanwezig bent. Kun je helaas niet, dan graag afmelden via info@vdlisdonk.nl

Ben je geen lid van onze vereniging, maar wil je wel meedoen? Geef je dan op via bovenstaand mailadres

Graag tot zondag 20 september 12.00 uur!

Natuurlijk zijn jullie ouders ook van harte welkom!
Op ons sportpark gelden een aantal regels m.b.t. corona.
Wij vragen iedereen zich hier nadrukkelijk aan te houden!


28-08-2020 Algemeen nieuws
Bezoekersregistratie
Vanaf heden kunnen de bezoekers van onze kantine zich via de QR-code registreren. Het invullen van je gegevens en een korte gezondheidscheck draagt eraan bij om de corona-epidemie onder controle te krijgen!
Je telefoon kan (als je wil) je ingevulde gegevens opslaan, zodat je bij een volgende bezoek nog sneller ingecheckt bent.

Wij zorgen voor jouw privacy!
Jouw gegevens worden automatisch na 2 weken verwijderd
SV Melderslo kan jouw persoonlijke gegevens niet inzien
Jouw gegevens zijn alleen voor het bron- en contactonderzoek van de GGD


24-08-2020 Korfbalnieuws
Certificaatuitreking K2 trainerscursus.
Maar liefst 9 geslaagden. Ondanks de coronaperikelen hebben Francien, Fleur, Tamar, Renée, Anouk, Karin, Carmen, Britt en Aniek de cursus met goed gevolg afgelegd. Gefeliciteerd! Alweer een mooie stap in de professionalisering van ons korfbalkader.


23-08-2020 Algemeen nieuws
Spaar mee voor SV Melderslo! Vanaf vandaag t/m 5 december.
Alvast bedankt namens SV Melderslo.


18-08-2020 Algemeen nieuws
Klik hier voor het coronaprotocol van onze vereniging


08-08-2020 Korfbalnieuws
Start trainingen
– Sen. 1 en 2 en A-jeugd: reeds gestart
– Sen. 3: 20 augustus
– Midweek/recreanten:  19 augustus
– Asp. B1: 17 augustus
– C t/m F: week van 24 augustus

Klik hier voor het trainingsschema


28-07-2020 Voetbalnieuws
Start trainingen senioren:
– selectie 2-8
– lagere teams 6-8
– dames 5-8
– wandelvoetbal 4-8


28-07-2020 Voetbalnieuws
Alle jeugdtrainingen afdeling voetbal starten in week 34 (vanaf 17 augustus). Voor het trainingsschema, klik hier


Klik op de afbeelding voor nieuws van seizoen 2019-2020