Ouder nieuws seizoen 2020-2021

 


12-12-2020 Algemeen nieuws
In overleg met de sponsor werden oude korfbalshirts opgestuurd. Met veel plezier worden de shirts van Comé gedragen in Gambia.


08-12-2020 Voetbalnieuws
Winterstop/indoortrainingen Voetbal

Jeugdteams-voetbal
Voor de jeugdteams geldt een algemene winterstop van 23-12 t/m 6-1 (kerstvakantie). Indien er jeugdteams zijn die een langere winterstop wensen is dit natuurlijk ook prima. Daarnaast hopen wij hiermee de onderlinge wedstrijden tussen de jeugdteams meer te stimuleren. Deze wedstrijden behouden het spelplezier en wedstrijdritme voor de jeugd. Dit kan anders zijn dan wanneer er alleen maar wordt getraind.
Het verzoek aan het jeugdkader om jullie winterstop periode goed af te stemmen met de spelers en ouders.

Seniorenteams-voetbal
Voor alle seniorenteams geldt geen algemene winterstop. De teams bepalen zelf wanneer zij winterstop houden. Dit zal mede afhankelijk zijn van de geldende coronamaatregelen en het hervatten van de competitie. Zij mogen dus doortrainen tussen 23-12 en 6-1.

Indoor trainingen
De indoortrainingen bij de Riet en het MFC gaan wegens de geldende coronamaatregelen alleen door voor de jeugdteams. Voor de seniorenteams is het helaas niet mogelijk.
Voor de tijden van de indoortrainingen klik hier


18-11-2020 Algemeen nieuws
Onze oude tenues worden niet weggegooid. In overleg met de sponsor worden ze ingezet voor een goed doel. Deze shirts van DPP zijn naar een school in Gambia gegaan. De leerlingen zijn blij met hun nieuwe sportkleding.


13-11-2020 Voetbalnieuws
Hoofdtrainer Voetbal vertrekt bij SV Melderslo

Het bestuur van SV Melderslo heeft in goed overleg met hoofdtrainer Wim Rijs besloten om de samenwerking aan het einde van seizoen 2020/2021 te beëindigen. Rijs is momenteel bezig aan zijn 3e seizoen bij SV Melderslo en staat 2e in de 3e klasse C. Beide kijken uit naar het voortzetten van de competitie om het seizoen met een mooi resultaat af te sluiten.

Tijdens zijn aanstelling in seizoen 2018/2019 kwam Rijs voor een lastige opgave om met veel nieuwe jonge spelers de strijd aan te gaan in de, destijds nieuw voor SV Melderslo, 3e klasse. Dankzij zijn ervaring, inzet en passie heeft hij jong en oud tot een stabiel team gevormd dat zich een waardige 3e klasser mag noemen. Hij laat hiermee een hecht team achter wat potentie biedt en klaar is voor een volgende stap.

SV Melderslo bedankt Wim voor zijn inzet en prestaties afgelopen seizoenen en kijkt uit naar een mooie afsluiting van het seizoen. De club wenst Wim Rijs veel succes in het verdere verloop van zijn trainerscarrière.


1-11-2020 Korfbalnieuws
Trainen zaalseizoen 2020/2021

De zaaltrainingen voor de jeugd starten vanaf maandag 9 november. In de kerstvakantie is er geen trainen voor de F t/m C teams. Tussen kerst en oud en nieuw wordt er niet getraind. De carnavalsvakantie bekijken we te zijner tijd. De trainingsdagen, -tijden en -locaties kun je hier vinden.


15-10-2020 Algemeen nieuws
Corona-update

Sinds woensdagavond 22.00 uur zijn de aangescherpte coronamaatregelen van kracht. Dit betekent dat zowel de voetbal- als de korfbalcompetitie is stilgelegd. We volgen de regels van het RIVM en de sportbonden betreffende de trainingen. Dit betekent dat de volgende trainingen gewoon doorgaan:

  • Korfbal: A t/m F en kangoeroes
  • Voetbal: JO19  t/m JO7

Voor de trainingen van de senioren wordt in samenwerking met de trainers, bekeken, hoe deze in aangepaste vorm, door kunnen gaan. De 1,5 meter afstandsregel en een maximum aan personen moet hierbij in acht genomen worden. De betreffende teams vernemen via hun teamapp of en wanneer hun training plaatsvindt.

Voor alle teams geldt dat zowel de kleedlokalen als de kantine gesloten is. Dit betekent dat iedereen zich thuis om moet kleden en na de training ook weer meteen naar huis gaat.

Denk aan je eigen bidon en ontsmet je handen bij het betreden en verlaten van het sportpark.

Ouders of ander publiek, zijn helaas niet welkom op ons sportpark.

Tot slot:

We zijn blij dat in ieder geval de jeugd naar hartenlust kan trainen. Voor de overige leden hopen we dat zij op een aangepaste wijze actief kunnen blijven.


11-10-2020 Korfbal nieuws
Moeizame, maar verdiende zege voor SV Melderslo

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 11 oktober tegen De Horst 1 uit Groesbeek. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark Hoge Horst in Groesbeek. Het was opnieuw een moeizame wedstrijd voor de uitploeg, maar dit keer trokken de Melderslose korfbalsters aan het langste eind.

De wedstrijd begon vrij fel en het was SV Melderslo dat vanaf het begin de meeste kansen creëerde. Helaas was de ploeg, net als vorige week, niet al te zuiver in de afronding. Verdedigend was SV Melderslo wel sterk en er hoefden dan ook maar weinig tegendoelpunten te worden geïncasseerd. Bij rust stond SV Melderslo met 3-6 voor. Na rust werd die voorsprong in eerste instantie behouden, doordat er nog steeds goed werd verdedigd. Het scoren stagneerde echter en dat gaf De Horst de kans om terug te komen. Hoewel SV Melderslo betere kansen had, stond er vijf minuten voor het einde van de wedstrijd een gelijke stand op het scorebord. Een spannende slotfase volgde, waarin het uiteindelijk SV Melderslo was dat met een schot van afstand de twee punten op wist te eisen. Bij een stand van 7-8 klonk het eindsignaal. Een moeizame, maar verdiende overwinning voor SV Melderslo.


06-10-2020 Algemeen nieuws

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!
Kunnen wij op jouw stem rekenen?
Stem vanaf 5 oktober in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Alvast hartstikke bedankt voor jullie steun!


04-10-2020 Korfbalnieuws
Melderslo laat kostbaar punt liggen

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 4 oktober tegen DAW Schaijk 1. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Merel in Melderslo. De wedstrijd eindigde in een gelijke stand van 6-6.

SV Melderslo begon wat slapjes aan de wedstrijd, maar wist toch al vroeg een voorsprong te pakken. Het spel wat de thuisploeg liet zien was niet denderend, maar verdedigend werd er niet veel weggegeven. Bij rust stond SV Melderslo dan ook met 5-0 voor. Een comfortabele voorsprong, zo leek het. Na rust was het echter DAW dat, veelal van afstand, begon te scoren. Aan de kant van SV Melderslo wilden de doelpunten niet meer vallen. Er werden maar weinig mooie aanvallen opgezet, en de kansen die gecreëerd werden, werden niet afgemaakt. Of het het gemis van het publiek was, of toch iets anders, er zat maar weinig beleving in de ploeg. Dat resulteerde erin dat DAW Schaijk een comeback kon maken en tot op gelijke hoogte wist te komen. Iets voor tijd kwam de uitploeg zelfs op 5-6 voor. Een strafworp zorgde ervoor dat SV Melderslo de schade nog enigszins kon beperken, maar de eindstand van 6-6 voelde aan als een verlies dat niet nodig was geweest.


04-10-2020 Voetbalnieuws
SV Melderslo 1 boekt Belangrijke uitzege tegen Blerick.   2-3

In een sfeerloos voetbalpark in Blerick, mag immers geen publiek aanwezig zijn,  begon Melderslo goed aan deze wedstrijd. De eerste en beste kansen waren dan ook voor Sv Melderslo. De eerste goal hing al een tijdje in de lucht maar wilde niet vallen. Totdat in de 28ste minuut Joreno van de ven op rechts doorbrak. Luc van Kuijck controleerde deze bal op fabelachtig wijze, en op de rand van de 16  schoot hij de bal in de linkeronderhoek De verdiende 0-1 is binnen. Sv Melderslo kwam steeds beter in de  wedstrijd en creëerde verscheidene kansen. Vrije kans voor de goed spelende Stan van de Pas werd gepareerd door de keeper. Luc van Kuijck een vrije trap op de paal. In de 43 ste minuut weten Luc van Kuijck en Bart Verheijen elkaar echter goed te vinden. Waarna Bart de bal mooi langs de keeper in de goal schoot. 0-2. Dit is tevens de verdiende  ruststand.

Na rust begon Melderslo gelijk met druk zetten. Dit resulteerde in  een goede kans voor Bart Verheijen die zijn schot geblokt zag worden. In de 57de min Kreeg Melderslo op 20 meter een vrij trap. Luc van Kuijck legt aan en zag zijn schot onhoudbaar voor de goalie in de linkerbovenhoek verdwijnen. 0-3. Op rozen zou je denken. Maar niets is minder waar. In de 70ste schoot Blerick  de 1-3 binnen. Blerick geloofde er weer in en zette nog een keer aan. In de 77ste vrije kans voor Blerick. Bas van Westerveld pareerde deze bal super. In de 80ste werd een van de snelle vleugelspelers van Blerick gevloerd binnen de 16. Strafschop…….2-3. Dat word de laatste 10 minuten nog billenknijpen. De scheidsrechter fluit echter af. De 3 punten zijn binnen. 6 punten uit drie wedstrijden tot nu toe.  Heel mooi resultaat boys!


01-10-2020 Algemeen nieuws
Aangescherpte coronamaatregelenWat dit in individuele gevallen betekent? Lees het aangepaste coronaprotocol. Klik daarvoor hier.


28-09-2020 Algemeen nieuws

Feestelijke opening kunstgrasvelden SV Melderslo 4 oktober 2020


25-09-2020 Korfbalnieuws
SV Melderslo verliest in lastige wedstrijd

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 27 september tegen Stormvogels 1 uit Luyksgestel. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Stap in Luyksgestel. SV Melderslo verloor met 9-5.

In de eerste helft ging het vrij gelijk tegen elkaar op. Het was echt een verdedigende wedstrijd: beide ploegen gaven elkaar weinig ruimte om te scoren. Bij rust stond er dan ook een magere stand van 3-3 op het scorebord. Na rust duurde het opnieuw vrij lang voor er werd gescoord. Het was Stormvogels dat na een minuut of 10 toch de korf wist te vinden, waarna de thuisploeg verder uitliep naar 8-3. SV Melderslo bleef knokken, maar Stormvogels stond verdedigend sterk en gaf weinig weg, waardoor de Melderslose korfbalsters het aanvallend erg moeilijk hadden. De weinige kansen die SV Melderslo kreeg, werden niet afgerond. Uiteindelijk klonk bij een stand van 9-5 het eindsignaal.


20-09-2020 Algemeen nieuws
Lisdonkdag geslaagd!
De jeugd vermaakte zich met diverse spellen. Zo konden ze zien hoe hard ze schoten, de bal op de stropdas leggen van een grote pop of de bal in een Lisdonkbadkuip wippen. Er werd enthousiast gestreden tegen elkaar en tegen de records van andere teams. De jeugd vermaakte zich met diverse spellen. Zo konden ze zien hoe hard ze schoten, de bal op de stropdas leggen van een grote pop of de bal in een Lisdonkbadkuip wippen. Er werd enthousiast gestreden tegen elkaar en tegen de records van andere teams. Daarnaast was er de traditionele penaltybokaal. De finale is gewonnen door Nick. Hij wint hiermee voor de 3e keer en mag de penaltybokaal houden!

Iedereen die er voor gezorgd heeft dat het een succes werd, bedankt voor jullie inzet!


18-09-2020 Voetbalnieuws
Geslaagden JVTC cursus

Afgelopen woensdag was de diploma uitreiking van de JVTC cursus. Freek, Niels, Sjoerd, Nick, Max, Roel, Sjoerd, Pieter, Dylan, Stef, Stef, Sanne, Ron en Eric, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit diploma. Alweer een bouwsteen van SV Melderslo aan een deskundig kader.


13-09-2020 Korfbalnieuws
SV Melderslo strijdend ten onder tegen Oranje-Wit

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 13 september tegen Oranje-Wit 1 uit Leunen. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Merel in Melderslo. SV Melderslo verloor met 10-13 en Oranje-Wit ging met de punten naar huis.

De wedstrijd begon fel. In de eerste fase van de wedstrijd was Oranje-Wit wat effectiever dan de thuisploeg. Het team uit Leunen kwam met 3-6 voor. SV Melderslo kwam echter sterk terug en wist de stand nog vóór rust gelijk te trekken. Bij rust stond er een stand van 6-6 op het scorebord. Na rust was het eerst SV Melderslo dat de voorsprong pakte, maar daarna wist Oranje-Wit een paar keer achter elkaar te scoren. Ook SV Melderslo kreeg kansen, maar scoren wilde niet meer lukken. Naarmate de tweede helft vorderde, raakten de Melderslose korfbalsters zichtbaar vermoeid. Het lukte niet meer om bij te komen, hoewel er wel nog altijd strijd werd geleverd. Uiteindelijk werd bij een stand van 10-13 afgefloten en moest SV Melderslo de twee punten afstaan aan Oranje-Wit.


12-09-2020 Algemeen nieuws
Pas-sessie clubkleding

De SV Melderslo kledinglijn is inmiddels al een tijdje te vinden en bestellen via internet. Om het mogelijk te maken de kleding vooraf te passen, is er zaterdag 19 september tussen 10.00 en 14.00 uur de mogelijkheid om de kleding van de clublijn te passen en te bestellen. De teams die op deze dag wedstrijd hebben kunnen dan ook rondom (of na) hun wedstrijd komen passen.


12-09-2020 Voetbalnieuws

Uitnodiging Lisdonkdag 2020

Ha voetbaljeugd van SV Melderslo!

Zondag 20 sept speelt ons 1e elftal zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen ’20-’21. Traditiegetrouw is dan ook de Lisdonkdag!

Hierbij nodigt onze hoofdsponsor jullie uit om te strijden om de Penaltybokaal en deel te nemen aan wat leuke activiteiten. We starten om 12.00 uur en verwachten dat je aanwezig bent. Kun je helaas niet, dan graag afmelden via info@vdlisdonk.nl

Ben je geen lid van onze vereniging, maar wil je wel meedoen? Geef je dan op via bovenstaand mailadres

Graag tot zondag 20 september 12.00 uur!

Natuurlijk zijn jullie ouders ook van harte welkom!
Op ons sportpark gelden een aantal regels m.b.t. corona.
Wij vragen iedereen zich hier nadrukkelijk aan te houden!


28-08-2020 Algemeen nieuws
Bezoekersregistratie
Vanaf heden kunnen de bezoekers van onze kantine zich via de QR-code registreren. Het invullen van je gegevens en een korte gezondheidscheck draagt eraan bij om de corona-epidemie onder controle te krijgen!
Je telefoon kan (als je wil) je ingevulde gegevens opslaan, zodat je bij een volgende bezoek nog sneller ingecheckt bent.

Wij zorgen voor jouw privacy!
Jouw gegevens worden automatisch na 2 weken verwijderd
SV Melderslo kan jouw persoonlijke gegevens niet inzien
Jouw gegevens zijn alleen voor het bron- en contactonderzoek van de GGD


24-08-2020 Korfbalnieuws
Certificaatuitreking K2 trainerscursus.
Maar liefst 9 geslaagden. Ondanks de coronaperikelen hebben Francien, Fleur, Tamar, Renée, Anouk, Karin, Carmen, Britt en Aniek de cursus met goed gevolg afgelegd. Gefeliciteerd! Alweer een mooie stap in de professionalisering van ons korfbalkader.


23-08-2020 Algemeen nieuws
Spaar mee voor SV Melderslo! Vanaf vandaag t/m 5 december.
Alvast bedankt namens SV Melderslo.


18-08-2020 Algemeen nieuws
Klik hier voor het coronaprotocol van onze vereniging


08-08-2020 Korfbalnieuws
Start trainingen
– Sen. 1 en 2 en A-jeugd: reeds gestart
– Sen. 3: 20 augustus
– Midweek/recreanten:  19 augustus
– Asp. B1: 17 augustus
– C t/m F: week van 24 augustus

Klik hier voor het trainingsschema


28-07-2020 Voetbalnieuws
Start trainingen senioren:
– selectie 2-8
– lagere teams 6-8
– dames 5-8
– wandelvoetbal 4-8


28-07-2020 Voetbalnieuws
Alle jeugdtrainingen afdeling voetbal starten in week 34 (vanaf 17 augustus). Voor het trainingsschema, klik hier


Klik op de afbeelding voor nieuws van seizoen 2019-2020