Ouder nieuws seizoen 2019-2020

08-09-2019 Korfbalnieuws
SV Melderslo verliest nipt in eerste competitiewedstrijd

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 8 september als promovendus hun eerste wedstrijd in de Hoofdklasse. De wedstrijd werd gespeeld tegen fusieteam Klimroos/VVO 1 uit Hoogeloon en Hapert, op sportpark De Merel in Melderslo. De eindstand was 13-14.

Vanaf het eerste fluitsignaal was de wedstrijd fel en ging het vrij goed tegen elkaar op. De ploegen wisten beide de nodige doelpunten te scoren en er werden geen grote gaten getrokken. SV Melderslo was in de eerste helft misschien ietsje beter, maar het miste te veel kansen, waardoor uitlopen niet lukte. In de rust stond er een nipte 7-6 voorsprong in het voordeel van SV Melderslo op het scorebord. Na rust was het echter Klimroos/VVO dat sterker uit de kleedlokalen kwam. De ploeg wist op gelijke hoogte te komen en ging daarna zelfs over SV Melderslo heen. SV Melderslo was slordig en maakte veel fouten in de passing, waardoor er te vaak onnodig balverlies werd geleden. Ook in de afronding was de ploeg nog steeds niet scherp. Dat resulteerde in een achterstand van 11-14 in de slotfase. Hoewel er voor geknokt werd om toch nog één puntje binnen te slepen, waren twee doelpunten van de thuisploeg in de laatste paar minuten daarvoor niet voldoende. Zo eindigde de eerste thuiswedstrijd in een zuur verlies voor SV Melderslo.

11-09-2019 Korfbalnieuws
Oudervergadering afdeling Korfbal.

Graag nodigen wij u uit voor een oudervergadering op maandag 23 september om 20.15 uur in de kantine van het sportpark. Wij zullen deze avond o.a. uitleg geven over het beleid van afdeling korfbal en de verdere gang van zaken binnen afdeling korfbal van SV Melderslo.  Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

11-09-2019 Korfbalnieuws

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de eerste keer Kangoeroeklup van dit seizoen! Ben je tussen de 4 en de 6 jaar? Kom dan gezellig vrijblijvend meespelen, bewegen en korfballen! Hopelijk zien we jullie deze zaterdag om 10 uur op het sportpark 🙂

04-09-2019 Algemeen nieuws

18-08-2019 Voetbal nieuws
Wandelvoetbal

Lijkt het jou ook wel iets om hier aan mee te doen? Het spelen van leuke wedstrijdjes, en niet te vergeten het spelen van diverse toernooien, nationaal en internationaal! Tevens spelen we een eigen “competitie”. Dan ben je van harte welkom op onze trainingen. Wij trainen op de dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur op het sportpark van SV Melderslo. Het wandelvoetbal is voor iedereen (m/v) uitermate geschikt, als je nog heel graag wilt voetballen ook op latere leeftijd (50+), leeftijd is onbelangrijk! Kom gewoon een keer gezellig meedoen!

12-08-2019 Voetbalnieuws

10-08-2019 Algemeen nieuws
Start nieuw seizoen

Beste kaderleden seizoen 2019 – 2020,

De eerste voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang.

De teamtassen e.d. zullen op donderdag 22 augustus tussen 19:00 en 19:45 uur in de kantine uitgedeeld worden. Zorg dus dat er één persoon per team zeker even langs kan komen.

Ook de coachjassen e.d. voor nieuwe kaderleden kunnen dan opgehaald worden.

08-08-2019 Voetbalnieuws
Binnenkort starten de trainingen weer. Wanneer en welke tijden? Klik dan hier

23-06-2019 Korfbalnieuws
Veldtrainingen

Senioren 1, 2 en A1 starten dinsdag 6 augustus met trainen.
Senioren 3, A2 t/m F teams starten in week 34 : vanaf maandag 19 augustus. De trainingstijden vind je hier

06-08-2019 Algemeen nieuws

Beste leden en vrijwilligers,

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons erelid Jan Weijs afgelopen zondag is overleden. Jan was ruim 50 jaar lid van onze vereniging met een enorme staat van dienst. Een kleine greep uit zijn vele vrijwilligerstaken waren het wedstrijdsecretariaat, bestuurslid, trainer van de dames, KNVB-consul en  KNVB-scheidsrechter. Maar iedereen herinnert zich zeker nog de tijd (40 jaar!) dat hij het oud papier ophaalde.

‘Jan, je bent nog steeds een voorbeeld voor velen. Bedankt voor wat je voor onze vereniging hebt gedaan. We zullen je missen’

Onze gedachten gaan deze dagen uit naar zijn vrouw Truus, kinderen en kleinkinderen. We wensen hen heel veel sterkte.

Namens bestuur SV Melderslo

31-07-2019 Algemeen nieuws

Beste leden en vrijwilligers,

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Ben Alaerds (Daniëlweg 1) afgelopen maandag is overleden. Ben was 64 jaar lid van onze vereniging. Jarenlang als actief voetballer, maar daarnaast heeft hij zich ook lange tijd als vrijwilliger voor onze vereniging ingezet. Zo heeft hij de jongste jeugd getraind en was hij 16 jaar lang als scheidsrechter verbonden aan onze veteranen.

‘Ben, bedankt voor wat je voor onze vereniging hebt gedaan, we zullen je missen’

Onze gedachten gaan deze dagen uit naar zijn vrouw Renske, zijn kinderen en kleinkinderen. We wensen hen heel veel sterkte.

Namens bestuur SV Melderslo

23-06-2019 Korfbalnieuws
Veldtrainingen

Senioren 1, 2 en A1 starten dinsdag 6 augustus met trainen.
Senioren 3, A2 t/m F teams starten in week 34 : vanaf maandag 19 augustus. De trainingstijden vind je hier

Klik op de afbeelding voor nieuws van seizoen 2018-2019