Ouder nieuws seizoen 2018-2019

12-08-2018 Korfbalnieuws
Oefenprogramma

Het oefenprogramma van de afdeling korfbal is bekend. Het staat op de volgende pagina: Oefenprogramma 2018-2019

05-08-2018 Voetbalnieuws
Start veldtrainingen afdeling voetbal

Vanaf dinsdag 14 augustus starten de regulieren trainingen van de selectie.
Vanaf maandag 20 augustus starten de regulieren trainingen van de dames, keepers, lagere elftallen en loopvoetbal.
Vanaf maandag 20 augustus starten de reguliere trainingen van de jeugd voetbal teams.

De trainingstijden staan op deze pagina. Let op, trainingstijden/-dagen zijn nog onder voorbehoud.

21-07-2018 Algemeen nieuws
Installatiebedrijf van de Lisdonk sponsort voetbalteam Madagaskar

Het jeugdteam van Iarentsena, gemeente Ambalavao heeft een tenue gekregen van installatiebedrijf van de Lisdonk. Vanuit de sponsorcommissie reisde Jolanda Spreeuwenberg naar Madagaskar om het tenue officieel te overhandigen. Dit gebeurde op het gemeentehuis en werd in ontvangst genomen door de burgemeester.

De kinderen van het dorp waren uitgelopen om de gebeurtenis bij te wonen.

Ze waren dolblij en vooral trots dat hun dorp gekozen was om in dit tenue te mogen gaan spelen. De spelers gingen enthousiast in de nieuwe outfit op de foto.

13-07-2018 Voetbalnieuws

UITNODIGING
Op vrijdag 12 oktober 2018 organiseert de afdeling walking footbal van SV Melderslo haar toernooi.
De kosten voor deelname aan dit toernooi zijn € 7.50 per persoon, hiervoor krijgt u bij binnenkomst koffie met vlaai en voor de lunch een kop soep en een uitgebreid lunchpakket.
Deze kosten kunnen bij binnenkomst worden voldaan waarna u alle benodigde informatie krijgt.
Wij streven ernaar om 16 teams op de been te krijgen wat inhoud dat er 4 poules van 4 teams zijn.
Zij spelen een onderlinge competitie waarvan de nummers 1 en 2 naar de winnaarspoule gaan en de nummers 3 en 4 gaan naar de poedelpoule.
Het programma is er op gericht om iedereen evenveel wedstrijden te laten spelen en vergeet niet:
MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!!
In verband met de organisatie vragen wij jullie om je vóór 15 september aan te melden, dit kan via het volgende mailadres: henkalards@live.nl t.n.v. Henk Alards.
Verder willen wij tijdens deze dag een spelelement via een rode draad laten lopen, de opbrengst van dit spelelement gaat naar een goed doel.
Laat zien hoe goed je bent en steun dit goede doel!
Dit toernooi zal plaatsvinden op ons eigen terrein gelegen aan de Eikelenbosserdijk 6a in Melderslo.
Ruim voor aanvang van het toernooi ontvangt u van ons meer informatie.
Graag tot ziens op vrijdag 12 oktober!

06-07-2018 Algemeen nieuws

Privacy verklaring
De privacy verklaring van SV Melderslo is te vinden onder Clubinfo – Reglementen en formulieren.

01-07-2018 Korfbalnieuws
Start veldtrainingen afdeling korfbal

De senioren 1 en A1 starten vanaf donderdag 2 augustus: trainingsprogramma via de mail.
Senioren 2 en A2 starten in overleg met trainsters.
Overige teams starten in week 34 : vanaf maandag 20 augustus.
De trainingstijden staan op deze pagina

Klik op de afbeelding voor nieuws van seizoen 2017-2018