13-03-2022: SV De Braak 1 – SV Melderslo 1: 0-3

Donderdag 10 maart was de inhaalwedstrijd thuis tegen Handel.Voor aanvang van deze wedstrijd was er 1 minuut stilte en Melderslo speelde met rouwbanden om zo stil te staan bij het overlijden van Guus Janssen.Deze avond was voetbal bijzaak.

Zondag 13 maart 2022
De uitwedstrijd tegen SV de Braak staat op het programma.Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld start Freek Thoone met dezelfde 11 zoals tegen Handel.

In het begin kiest Melderslo vrij veel voor de lange bal.Na 22 minuten komt Melderslo op voorsprong door een doelpunt van Luc van Kuijck.SV de Braak blijft geloven in een goed resultaat en legt veel energie in de wedstrijd.De verdediging van Melderslo blijft vrij gemakkelijk overeind.12 minuten voor de rust scoort Bart Verheijen de 0-2.Met deze stand gaan de teams rusten.Als Bart Verheijen na de rust de 0-3 maakt is alle spanning uit de wedstrijd.Na 90 minuten komt er een einde aan deze sportieve wedstrijd.Het team van Freek is bezig aan een mooi seizoen, waar gaat dit “sprookje” eindigen ?Volgende week zondag speelt Melderslo thuis tegen Germania