15-09-2019: Klick ’15 1 – SV Melderslo 1

Eerste overwinning SV Melderslo

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 15 september tegen Klick ‘15 1 uit Wilbertoord. De wedstrijd werd gespeeld op sportpark De Binding in Wilbertoord. De eindstand van 5-12 betekende de eerste overwinning van SV Melderslo in de Hoofdklasse.

Al vanaf het eerste fluitsignaal was SV Melderslo duidelijk de sterkere ploeg. Zonder al te veel problemen werd er dan ook een voorsprong gepakt, die werd uitgebouwd naar 0-4. Toen stokte het aanvallend een beetje bij SV Melderslo. De ploeg liet zich meeslepen in het tempo van Klick ‘15. Ook werden er slordige fouten gemaakt en zakte de scherpte in de afronding weg. Toch wisten de korfbalsters uit Melderslo de ruime voorsprong te behouden. Bij rust stond er een stand van 2-6 op het scorebord. Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Verdedigend had SV Melderslo alles goed op orde, maar aanvallend bleef het scoren moeilijk. Pas in de slotfase werden de vele kansen die de ploeg kreeg ook daadwerkelijk afgerond. Door deze eindsprint wist SV Melderslo toch nog ruim te winnen en werd de eindstand uiteindelijk verdiend 5-12.