22-05-2022: Handel 1 – SV Melderslo 1:4-2

Focus SV Melderslo op de nacompetitie.

Zondag 22 mei 2022 de uitwedstrijd tegen Handel.

Handel kan via de 4e plaatst nog nacompetitie halen en Melderslo is al zeker van nacompetitie.Bij Melderslo start Koen Driessen in het doel.Freek Thoone geeft dit seizoen de jeugd veel vertrouwen en ze krijgen ook de kans om te spelen.Na 10 minuten spelen laat de scheidsrechter onze grensrechter staan en komt Handel op een 1-0 voorsprong.10 minuten later laat de scheidsrechter de grensrechter van Handel staan en maakt Teun de 1-1.Na 36 minuten zet Teun Peeters Melderslo op voorsprong.Lang blijft deze tussenstand niet op het scorebord staan want in minuut 37 kan een aanvaller van Handel vrij de 2-2 binnen koppen.Met deze stand gaan de teams rusten.De scheidsrechter heeft veel moeite om het spel te volgen.In de 2e helft maakt Handel nog 2 mooie goals uit onhoudbare afstandsschoten.Nog 2 competitie wedstrijden en zondag 12 juni (als Melderslo als 3e eindigt) beginnen de mannen van Freek aan het toetje de nacompetitie.Wie had dit verwacht aan het begin van het seizoen.Melderslo is trots op SV Melderslo