24-03-2019: MVC’19 1 – SV Melderslo 1 1-0

Inschattingsfout kost Melderslo een punt. MVC’19 – SV Melderslo 1     1-0

De heren van Melderslo mochten vandaag op bezoek naar Maasbree. MVC’19 aasde nog op de eerste overwinning van dit jaar. Terwijl Melderslo met een goed gevoel na de 3-0 overwinning tegen Blerick op het veld stond. De eerste helft had Melderslo een paar kansjes meer. In de 10de minuut kreeg Teun Peeters de bal van Gijs Coenders op de rand van de 16 aangespeeld. Maar Teun schoot helaas over. In de 30ste minuut werd vanuit een spelhervatting Bart Theeuwen gevonden. Hij kon de bal met zijn hoofd net niet genoeg richting geven. In de 40ste minuut kreeg MVC’19 een kans. Bas dacht de bal nog te kunnen pakken maar een speler van MVS’19 was hem te snel af. Hij schoot de bal richting doel. Goed voor Melderslo dat Bart Verhijen deze bal voor de lijn nog kon weghalen.Pfff opluchting. Einde eerste helft.

De tweede helft begon MVC’19 iets sterker en zette wat meer druk. Melderslo had het hier moeilijk mee maar kon de 0 nog vast houden.  Melderslo kreeg ook een paar kansjes maar helaas.  In de 28ste minuut werd Bart Verhijen binnen de 16 meter onderuit gehaald. Penalty…… Hmm nee dus. Meegekomen fans en spelers stonden nog verbaast te kijken, terwijl de keeper van MVC’19 de bal ver uitschoot. Deze bal stuitte voor de rand van de 16 meter. Bas van Westervelt wilde deze bal oppikken maar schatte deze bal verkeerd in. Hij vloog over hem heen en een speler van MVC’19 kon hem met een puntertje intikken 1-0. De jongens van Melderslo probeerden er alles aan te doen om dit recht te zetten de laatste 15 minuten. Vecht lust was er wel maar voetballend kwamen ze er niet meer door, jammer. Volgende week kunnen ze revanche nemen op MVC’19. Dan wacht Melderslo thuis MVC’19 op.

Kom op jongens en hou de drie punten dan thuis!