26-01-2019: De Horst 1 – SV Melderslo 1

SV Melderslo weet tij nog niet te keren

De korfbalsters van SV Melderslo 1 speelden op zondag 26 januari tegen De Horst 1 uit Groesbeek. De wedstrijd werd gespeeld in sporthal Heuvelland in Groesbeek. SV Melderslo, dat al een paar weken in een dipje zit, wist het tij nog niet te keren verloor opnieuw met 13-9.

Net als de afgelopen weken had SV Melderslo het vanaf het begin lastig. Scoren wilde weer niet lukken, ondanks dat er wel kansen waren. De Horst was efficiënter en kon zo een voorsprong nemen. Vlak voor rust had de thuisploeg die zelfs uitgebreid naar 7-3, maar SV Melderslo wist de schade voor het rustsignaal nog te beperken tot 7-5. Na rust bleef het echter lastig voor SV Melderslo. Het team leek nog even een comeback te maken door terug te komen tot 10-9, maar De Horst piekte op het juiste moment. Met enkele afstandsschoten liep de ploeg uit Groesbeek weer verder uit. Bij SV Melderslo liepen de frustraties intussen steeds hoger op, wat het spel niet ten goede kwam. Uiteindelijk klonk bij een stand van 13-9 het eindsignaal.