27-05-2018 SV Melderslo 1 – Belfeldia 1: 0-2

Het al naar de derde klasse gepromoveerde SV Melderslo 1 sluit het seizoen af met een nederlaag.

Op de afsluit dag van het seizoen verliest Melderslo met 0-1 van Belfeldia.

De wedstrijd begon een half uur later door onweer dat boven Het sportpark hing. Vanaf het startsignaal begon Melderslo met een aantal kansen. Vooral Jeroen Gubbels had een paar kansen maar kon er geen benutten. In de 25ste minuut was het een heerlijke voorzet die door Bart Verheijen goed ingeschoten werd. De keeper van Belfeldia zorgde met een fabelachtige redding dat deze bal er niet invloog. Melderslo was de bovenliggende partij de eerste helft maar kwam helaas niet tot scoren. Ruststand 0-0

Het begin van de tweede helft begon hetzelfde als de eerste.  In de 48ste werd een bal van de doellijn van Belfeldia  weggerost nadat Jeroen Kallen deze binnen wilde werken. Als snel in de tweede helft liep Belfeldia tegen een rode kaart omdat een verdediger van hun  met gestrekt been Stein Vullings vloerde. Dan zou je denken dat Melderslo  gebruik  maakt van de ruimtes die het dan krijgt… Het tegenovergestelde gebeurde, Belfeldia werd sterker. Dit resulteerde in de 60steminuut voor een goede kans voor Belfeldia maar keeper Dick vd Lisdonk wist deze bal nog te keren. 3 minuten later kwam Belfeldia  door mooi combinatievoetbal door de defensie van Melderslo  de 0-1 staat op het scorebord. Melderslo probeert  het nog wel maar krijgt met moeite nog een paar kansjes. Eindstand 0-1.  Tussen de 65ste  en  90ste  minuut werden Jeroen kallen, Rik Spreeuwenberg, Rob Driessen en grensrechter Peter Kallen onder luid applaus nog gewisseld vanwege de bewezen diensten van afgelopen jaren. Zij allen doen een stapje terug voor de nieuwe generatie. Jongens….bedankt! En vooral ook Succes boys komend seizoen in de derde klasse.