30-09-2018: Oranje Zwart 1 – SV Melderslo 1

Duidelijke cijfers SV Melderslo 1 uit tegen Oranje Zwart 1 in Helmond, uitslag 1-4

De eerste helft keek Melderslo al tegen een achterstand aan van 2-0. De 1-0 liet even op zich wachten maar kwam in de 27ste minuut uit een corner. Hier greep Bas v Westerveld naast de bal waardoor een speler van Oranje Zwart de bal makkelijk in kon koppen. In de 31ste minuut kwam er een kans voor SV Melderslo. Nadat Stan vd Pas onderuitgehaald werd op de rand van de 16. De vrije trap die hierop volgde leverde Gijs Coenders een rebound op. Deze werd helaas voor Melderslo Geblokt. Een snelle uitbraak van Oranje zwart volgde hierop. Een voorzet vanaf links Precies op het hoofd van een vrije speler van Oranje Zwart  0-2. In de 34 ste minuut verraste Peter Spreeuwenberg bijna de goalie. Een afstandsschot vanaf de rechterzijlijn. Deze werd nog net overgetikt door de keeper. Ruststand 2-0

In de tweede helft werd de achterstand al weer snel groter voor SV Melderslo. In de 47ste werd een schot nog gekeerd door Bas v Westerveld maar de bal kwam voor de voeten van een speler van Oranje Zwart. Een intikkertje 3-0. Melderslo had het moeilijk om in het spel te komen Oranje Zwart was gretiger en net iets feller in de duels. In de 67 minuut gaf Teun Peeters, die ingevallen was, een mooie voorzet op Martijn Kallen. Deze werd in de rug gelopen in de 16, penalty. Deze werd mooi benut door Bart Theeuwen. 3-1. Het geloof kwam weer een beetje terug. Helaas kon dat niet omgezet worden in goals. In de 85ste werd het zelfs 4-1 na een vrij trap die goed ingeschoten werd door Oranje Zwart. Dit was tevens de eindstand.  Jammer voor SV Melderslo dat ze de eerste overwinning in de derde klasse  van afgelopen week geen vervolg konden geven. Komende week treffen ze Merefeldia 1 uit. Kom op mannen……. power erin!!