Nieuws seizoen 2016-2017


25-06-2017 Voetbalnieuws

Het 4e elftal van SV Melderslo is onlangs in het nieuw gestoken door hun sponsor Camping Café Het Engelke

Melderslo 4

19-06-2017 Voetbalnieuws

Klik hier voor een mooi artikel in voetbal assist over onze walking football mannen


30-05-2017 KorfbalnieuwsMiek en Chantal korfbaltrainer 3

Korfbaltrainer K2/K3
Chantal Spreeuwenberg en Miek Vullings hadden vanavond de certificaatuitreiking van de korfbaltrainerscursus K2/K3, waar ze twee weken geleden allebei voor geslaagd zijn. Een topprestatie, proficiat!

 

 

 

 


30-05-2017 Korfbalnieuws
Afsluitdag Regiocompetitie
Zaterdag 3 juni vindt weer de jaarlijkse afsluitdag van de regiocompetitie plaats. Deze is dus bedoeld voor de E1, F1, F2a en F2b. Dit jaar wordt de spellendag bij Sporting ST in Swolgen gehouden. Iedereen wordt om 9:45 uur bij de kerk verwacht. Om 10.00 uur begint het programma. Na een gezamenlijke warming-up staan er allemaal leuke spellen op het programma. Neem zelf een lunchpakketje mee en zorg ook voor voldoende drinken, vooral bij warm weer. Denk bij warm weer ook aan zonnebrand en eventueel een petje.

Na de activiteiten zullen tussen 14.00 en 14.45 uur ook de spellenkampioenen van zowel de zaal- als veldcompetitie 2016/2017 gehuldigd worden. Supporters zijn op deze dag natuurlijk van harte welkom. Naar verwachting zal het programma tot ongeveer 15.00 uur duren. Wij wensen jullie allemaal weer heel veel plezier op deze dag. 


29-05-2017 Korfbalnieuws
De teamindeling afdeling korfbal voor seizoen 2017-2018 is bekend. Klik daarvoor hier


28-05-2017 KorfbalnieuwsIMG_6731
Afsluitdag
Kampioenen strafworpencompetitie, met als absolute winnaar Floor Alards!
Alle foto’s van de afsluitdag met o.a. kampioenenparade, klik hier

 

 


27-05-2017 Korfbalnieuws
SV Melderslo A2 KampioenA2 kampioen

Afgelopen zaterdag moest de A2 van SV Melderslo afdeling korfbal in de hitte hun kampioenswedstrijd spelen. Ze hebben met 9-4 gewonnen van Olympia/DOS A2. Hierdoor zijn ze verdiend veldkampioen geworden!

 


Ouderavond afdeling jeugdvoetbal SV Melderslo maandag 29 mei 19.30
Bij deze willen we de ouders van al onze voetballende jeugdleden uitnodigen voor de jaarlijkse ouderavond. We willen dan een aantal zaken met jullie doornemen en natuurlijk traditiegetrouw ook de nieuwe teamindelingen voor komend voetbalseizoen 2017/18 communiceren. Alle ouders zijn welkom op maandag 29 mei vanaf 19.30 in de kantine van sportpark de Merel.

met vriendelijke groet
Afdeling TC-Voetbal SV Melderslo


22-05-2017 Korfbalnieuws
Kampioenswedstrijd A1
Aanstaande zaterdag 27 mei staat er een echte finale op het programma en wel van de dames van de A1. Zij zullen samen met Stormvogels uitvechten wie het kampioenschap binnen gaat halen. Het belooft een zeer spannende wedstrijd te worden waarbij de dames jullie steun hard nodig hebben. Kom allemaal de dames aanmoedigen om 15:30 op ons eigen sportpark! Tot dan!


20-05-2017 Korfbalnieuws
SV Melderslo E1 KampioenE1 SV Melderslo Kampioen
De meiden van E1 (Fenne, Jikke, Iris, Mirthe en Janneke) zijn kampioen. Vijf wedstrijden winnen, 49 doelpunten scoren en maar 12 doelpunten tegen krijgen, dan ben je een terechte kampioen. 

Ook de laatste wedstrijd was er een met veel doelpunten. We begonnen een beetje zenuwachtig, waardoor de tegenstander uit Vierlingsbeek (DES) op 1-0 voorsprong kwam. Gelukkig maakten we snel de gelijkmaker, 1-1. Door prachtig samenspel en goed druk geven op de verdediging wisten we redelijk makkelijk uit te lopen tot 1-6. Vierlingsbeek kreeg af en toe een kansje, maar we bleven goed korfballen. Verschillende mooie afstandsschoten en zelfs een schotje uit de rebound werden mooi afgemaakt, waardoor de eindstand 2-11 werd. We hebben het publiek goed vermaakt met een mooi spelletje korfbal. Proficiat meiden!


20-05-2017 Korfbalnieuws
SV Melderslo F2b Kampioenkampioen F2b (2)
We begonnen niet zo goed aan de wedstrijd, binnen een paar minuten stonden we al met 3-0 achter. Daarna wisten we nog wel een paar keer te scoren, maar met rust stonden we toch nog met 3 doelpunten achter. Na de rust bleven we hard werken en net voor het einde kwamen we terug op 1 doelpunt verschil. Jammer genoeg duurde de wedstrijd voor ons net te kort om de achterstand weg te werken. Ondanks het verlies kon er toch een feestje gevierd worden. We waren namelijk toch kampioen omdat we de andere wedstrijden met ruime winst hebben afgesloten. Proficiat dames, super prestatie!!! 


19-05-2017 Korfbalnieuws
Afsluitdag zondag 28 mei
Hierbij nodigen we iedereen uit om op zondag 28 mei de competitie korfbal sportief en gezellig af te sluiten. Net als voorgaande jaren met een leuk programma voor iedereen.

Speciaal voor de jeugd hebben we de gratis tombola met weer leuke prijsjes!

Daarnaast hebben we het kampioenschap strafworpen nemen. Er zullen verschillende prijswinnaars zijn. Uit alle deelnemers zal de allergrootste winnaar de kampioen zijn. Die winnaar zal zich een jaar lang de STRAFWORPENKAMPIOEN VAN SV MELDERSLO mogen noemen.

En natuurlijk de KAMPIOENENPARADE!!!


16-05-2017 Algemeen nieuws
Wedstrijd kader tegen A1
Op woensdag 24 mei zal er een legendarische wedstrijd gespeeld worden!  Bij afdeling voetbal  zal de wedstrijd Kader – A1 voor sensatie gaan zorgen. 

De wedstrijd begint om 19:00 uur in stadion “de Merel”. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de teams aan te komen moedigen!


Guusje Driessen14-05-2017 Voetbalnieuws
Speler van de Week: Guusje Driessen

 

 

 

 

 

 

 


 

13-05-2017 Voetbalnieuws
VVV-voetbalschool 3 vs 320170510_155949_resized
Afgelopen woensdag 10 mei, was VVV-Venlo in samenwerking met de voetbalschool te gast bij ons op het sportpark. Inzet, een finale plek 3 tegen 3  te veroveren op 2 juli a.s. in Seacon stadion de Koel. Twee jonge trainers van VVV hadden een geweldige middag in elkaar gezet om de jeugd een leerzame, maar ook strijdbare middag te bezorgen. 25 enthousiaste kinderen van onze vereniging hadden zich hier voor aangemeld, verdeeld in twee leeftijdscategorieën, 6 t/m 9 en 10 t/m 12. Gestreden werd in een drie tegen drie toernooi waarin de samenstelling iedere keer wisselde, uiteindelijk werden de spelers die de meeste overwinningen boekten beloond met een finale plaats. Winnaars van onze jongste voetbal toppers waren Daan Knoops en Noud in de Braek. En bij de grotere kerels waren het Koen Driessen en Gido van Helden. De winnaar van de sportiefste speler, en zodoende ook gekwalificeerd, was Stef Driessen. Allemaal van harte gefeliciteerd en succes op 2 juli in de Koel. Daar wordt met andere winnaars van andere toernooien gestreden om de beker, beste 3 VS 3 speler van 2017. Terugkijkend was het een zeer geslaagde middag! Klik hier voor de foto’s.


10-05-2017 Algemeen nieuws
Vrijwilligersavond 2017
Onlangs zijn alle vrijwilligers van SV Melderslo per mail uitgenodigd voor de vrijwilligersavond op zaterdag 3 juni 2017. Mocht je geen uitnodiging hebben gehad maar ben je wel vrijwilliger, neem dan even contact op via k&r@svmelderslo.nl


07-05-2017 Voetbalnieuws
SV Melderslo gaat na fusie (korfbal en voetbal) voor een nieuw design van de tenues.

Ongeveer één jaar na de fusie had het eerste team van afdeling voetbal de eer om als eerste in het nieuw te verschijnen. Details uit het, in 2016 ontworpen logo, komen terug in de nieuwe tenues. Deze nieuwe outfit werd mogelijk gemaakt door sponsor Installatiebedrijf v.d. Lisdonk.

Melderslo 1-kwaker

 


30-04-2017 VoetbalnieuwsJop Driessen
Speler van de week: Jop Driessen

 

 

 

 


26-04-2017 Nieuws
Lei Keijsers benoemd tot lid in de orde van Oranje-NassauLei Keijsers lintje
Lei maakt zich vanaf 1979 onafgebroken verdienstelijk op maatschappelijk gebied. Voor SV Melderslo was hij van 1990-1992  hoofdtrainer van de selectie toen de club nog de naam RKSV Melderslo droeg. Vanaf 2011 is hij actief als jeugdcoördinator bij onze vereniging, waar hij een coördinerende en coachende functie vervult en verantwoordelijk is voor het voetbaltechnische beleid en bijbehorende bewaking. Lei heeft al jaren een actieve rol bij de jeugdvoetbaldagen en was secretaris in het districtsbestuur van Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) district Zuid 2. Er zijn nog meer plekken waar hij zich verdienstelijk (heeft ge-) maakt. Voor een volledige beschrijving kijk op onze Facebookpagina.

Lei, gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding!


18-04-2017 Voetbalnieuws
3 vs 3 Voetbaltour
Iedere speler t/m de O13 kan zich nu opgeven voor de 3 vs 3 Voetbaltour op 10 mei in Melderslo. Een middag vol partijen, waarin je elke partij met andere medespelers en tegenstanders speelt. Je krijgt coachopmerkingen van professionele trainers, die je gaan begeleiden deze middag. Daarnaast ook nog kans maken op jouw droomdebuut in het stadion van VVV-Venlo. De winnaars van de 3 vs 3 Voetbaltour gaan namelijk allemaal naar de grote finaledag in Seacon Stadion de Koel.

Voor meer info of direct aanmelden, ga naar www.vvv-voetbalschool.nl


09-04-2017 Voetbalnieuws
Daniël van EschSpeler van de week: Daniël van Esch

 

 

 

 


IMG_6412Onze jubilarissen:
60 jaar: Ger Driessen, Grad van Kuiijck, Bert Seuren
50 jaar: Jan Weijs
40 jaar: Miek Vullings, Ed Seuren

Gefeliciteerd met dit jubileum!

 

 

 


26-03-2017 Voetbalnieuws
Siem RoelofsSpeler van de week: Siem Roelofs
Hoi allemaal,
Vandaag 26-3-2017 op deze mooie zonnige zondag mocht ik speler van de week zijn. Ik had de eer om voor de eerste keer het nieuwe tenue aan te mogen doen. Daarna mocht ik met de grensrechter van Melderslo in gaan spelen, dit vond ik erg leuk.
Toen begon bijna de wedstrijd maar eerst moest ik handjes schudden met alles spelers maar ook mocht ik in de goal van de tegenstander schieten. Dit vond ik het leukste van de hele middag  want ik maakte namelijk direct een goal het was dus al 1-0 voor Melderslo.
Groetjes Siem Roelofs


26-03-2017 KorfbalnieuwsJoopOuderland
Hoofdtrainer SV Melderslo (afdeling korfbal).
SV Melderslo is erin geslaagd een nieuwe hoofdtrainer aan de club te binden vanaf het komende seizoen (2017/2018) , nl Joop Ouderland. Joop was tot voor kort als hoofdtrainer aan De Peelkorf verbonden. Momenteel is hij hoofdtrainer bij Ona/Astrantia.


20-03-2017 Algemeen nieuws
Aan- en afmelden
Afmelden
We willen jullie erop attenderen dat we alle afmeldingen als lid graag willen ontvangen vóór 1 april 2017, voor zowel jeugd als senioren. Dit in verband met het maken van de nieuwe teamindelingen voor het volgende seizoen.  Na deze datum zullen er helaas financiële consequenties vastzitten aan een afmelding. Mocht je dus onverhoopt willen stoppen zorg dan voor een tijdige afmelding via mail: ledenadministratie@svmelderslo.nl. Ook eventuele (adres)wijzigingen doorgeven via dit mailadres.

Aanmelden
Zou je graag lid willen worden van SV Melderslo, dan kun je je ook vóór 1 april 2017 aanmelden.
Aanmelden voor het volgende seizoen kan indien men minimaal 5 jaar is of dit wordt voor of op 31 december van dit jaar.
Wanneer je je voor 1 april aanmeldt, ben je er zeker van dat je in een team ingedeeld wordt. Aanmelding op een later tijdstip is mogelijk, maar per aanmelding zal bekeken worden of je direct kan starten met korfballen/voetballen. Dit is afhankelijk van de volgorde van aanmelding en bezetting van de teams. De technische commissie neemt hierover de uiteindelijke beslissing.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier wat je kunt vinden op deze site bij Clubinfo – Lid worden/wijzigen/opzeggen of via het formulier wat verstrekt wordt op de vriendjes/vriendinnetjes sportmiddag op 25 maart 2017.


19-03-2017 Korfbalnieuws
Clinic bij De Peelkorf zaterdag 25 maart
Vijftien speelsters van onze A- en B-teams doen aanstaande zaterdag 25 maart mee aan een clinic over Dynamisch Korfbal. Dynamisch Korfbal gaat om snel afwisselen, veel acties maken en veel schieten. Iedereen is in beweging (niet statisch) en het hele vak wordt benut. De clinic wordt gegeven door Niek van Kruisdijk, trainer van het talententeam -19 en een aantal speelsters van dit team. Van 13.30-15.00 uur zullen zij op het sportpark van De Peelkorf in Ysselsteyn training en uitleg krijgen. Een mooie leerzame ervaring voor alle deelnemende meiden.


18-03-2017 Voetbalnieuws. Klik op afbeelding voor wedstrijdbeelden.

Wedstrijd SV Melderslo - RKSV Meterik


Vriendjes-/vriendinnetjes sportmiddag. Je kunt je weer opgeven voor deze leuke sportmiddag. Klik hier voor meer informatie


12-03-2017 VoetbalnieuwsSjors Zeelen

Speler van de week: Sjors Zeelen

Melderslo 1 – Meterik 1

 

 

 


 

04-03-2017 KorfbalnieuwsE1 kampioen
E1 Kampioen
Op zaterdag 4 maart stond onze laatste wedstrijd gepland. We hadden tot dan toe alleen de allereerste wedstrijd tegen Swift E1 uit Velden verloren met 7-8. De returnwedstrijd tegen Swift E1 wonnen we met 10-3. Omdat Swift E1 verder geen punten meer had verspeeld, moest deze laatste wedstrijd wel gewonnen worden om kampioen te worden. Tegen de tegenstander Swift E2 hadden we echter thuis geen gemakkelijke wedstrijd. Het beloofde dus een spannende wedstrijd te worden. En dat werd het!

We kwamen op een 1-0 voorsprong. Maar voordat we het wisten, keken we tegen een 3-1 achterstand aan. De meiden lieten zich niet uit het veld staan en we kwamen toch weer op 3-4.  Het ging goed tegen elkaar op. Na opnieuw een gelijke stand, 5-5, konden wij door een paar mooie doelpunten van Fieke uitlopen naar 5-8. Maar Velden knokte zich toch weer terug naar 7-8. Tot de laatste seconde bleef het spannend. Maar we wisten de wedstrijd toch te winnen, want de eindstand bleef 7-8.


 

18-02-2017 KorfbalnieuwsE2 Kampioen SV Melderslo, kwaker
E2 Kampioen
De E2 van SV Melderslo afdeling korfbal is afgelopen
zaterdag op overtuigende wijze kampioen geworden.
Nadat de zenuwen een beetje in bedwang waren werd
de score geopend en liepen ze uit op hun tegenstander
Oostrum die met 8-1 werden verslagen. Een top prestatie meisjes!!
 


C1 kampioen11-02-2017 Korfbalnieuws
C1 Kampioen
Zaterdag 11 februari is het C1 team van SV Melderslo afdeling korfbal kampioen geworden in de zaalcompetitie. In deze zaalcompetitie werden bijna alle wedstrijden gewonnen met dubbele cijfers. Zo ook vandaag. Met 12-0 werd de nummer 2 SV Lottum verslagen.
Met een doelsaldo meer dan 100 doelpunten na 9 wedstrijden is dit C1 team een terechte KAMPIOEN !!

 


B1 kampioen11-02-2017 Korfbalnieuws
B1 Kampioen
Met nog 3 wedstrijden te gaan in de zaal wisten de dames van de B1 van SV Melderslo afdeling Korfbal het kampioenschap al binnen te halen. Een riante voorsprong op de rest van de teams van deze B1 poule. Vandaag was dit B1 team ook te sterk voor Oxalis. Al snel in de wedstrijd kwam de B1 van SV Melderslo op voorsprong en door te blijven werken en kansen te benutten, wisten ze de voorsprong uit te breiden tot een mooie eindscore van 17-2.


 

29-01-2017 VoetbalnieuwsGijs Peeters

Speler van de week: Gijs Peeters

SV Melderslo 1 – DEV Arcen 1

 

 

 


 

23-12-2016
Beste vrijwilligers en leden van SV Melderslo,

Wij, bestuur SV Melderslo, willen jullie allemaal bedanken voor de prettige samenwerking in 2016 en wensen jullie prettige feestdagen en een succesvol en sportief 2017 toe.


21-12-2016  Korfbalnieuws
Dameskorfbal Talentendag 2016

In Sporthal De Vijfkamp in Eindhoven vindt op 27 december de Dameskorfbal Talentendag plaats. Voor deze dag zijn uit vier leeftijdscategorieën speelsters geselecteerd van dameskorfbalverenigingen uit Zuid-Nederland. Ook SV Melderslo wordt door verschillende speelsters vertegenwoordigd op de Talentendag.

Van SV Melderslo zijn drie dames geselecteerd. Bij het team <15 doet Britt Cox (B1) mee en bij <17 zijn Veerle van den Brandt (sen. 1) en Anne Wijnen (A1) geselecteerd. Daarnaast is er als tegenstander voor het <19 eenmalig een speciaal combinatieteam samengesteld met talenten uit de Senioren Hoofdklasse. Hier speelt Ankie Kleuskens (sen. 1) in mee. Onze A1 speelt een wedstrijd tegen de Talenten <15.

Dit jaar ziet de Talentendag er voor het eerst anders uit. Waar er vorige jaren altijd drie verschillende regioteams per leeftijdscategorie waren, is er nu voor iedere leeftijdscategorie maar één talentengroep samengesteld. Ook de invulling van de dag ziet er anders uit. Dit jaar zijn er tussen 10.00 uur en 13.00 uur voor de drie jongste teams clinics. ’s Middags spelen alle vier de teams een wedstrijd tegen een uitdagende tegenstander.

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

13.00-14.00 uur Talenten <13 – DAKOS C1
14.00-15.00 uur Talenten <19 – Hoofdklasse combinatieteam
15.00-16.00 uur Talenten <15 – SV Melderslo A1
16.00-17.00 uur Talenten <17 – Odisco 1

Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom om onze dames in Eindhoven aan te komen moedigen.


18-12-2016 Korfbalnieuwsx6-261
Pupil van de week: Fieke Keijsers
Ik vond het super leuk om pupil van de week te mogen zijn. Ik mocht voor de wedstrijd met het team de warming up doen en het lukte me om er een paar in te doelen. Daarna mocht ik de afworp doen met een doorloopbal maar deze ging er
helaas niet in. Hierna mocht ik plaats nemen op de bank en kijken naar een spannende wedstrijd die gelijk op ging. Uiteindelijk bleef het gelijk.Ik vond het heel leuk om een keertje bij het eerste op de bank een kijkje te hebben mogen nemen.
Hartstikke bedankt Fieke


 

03-12-2016 Voetbalnieuwsb1kampioen

B1 Kampioen

 

 


27-11-2016 Korfbalnieuws
Pupil van de week: Kim Vogelzangskim-vogelzangs
Vandaag mocht ik (Kim Vogelzangs) pupil van de week zijn. Dit vond ik heel leuk en spannend omdat dit het team van mama is. Ik kreeg de kleren van de pupil van de week en ging me na de bespreking snel omkleden.
Daarna mocht ik met de meiden gaan inspelen. De wedstrijd ging beginnen. We renden een rondje om de korf en stelden ons in het midden van het veld op. Hier werden we aan iedereen voorgesteld en als laatste kwam ik aan de beurt. Er werd hard voor mij geklapt. Ik kreeg de bal van de scheidsrechter en mocht de afworp gaan nemen. Mama gooide mij de bal aan hij ging er helaas net niet in. Daarna kreeg ik een oorkonde en snoepzakje en nam ik plaats op de bank. Ik was zelfs soms een beetje aan het coachen op de bank. Het was een leuke en spannende wedstrijd.  Die winnend werd afgesloten voor SV Melderslo. Ik heb er van genoten.
Groetjes Kim Vogelzangs

22-11-2016

Beste leden en vrijwilligers,haycox

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat Hay Cox plotseling is overleden. Hay was meer dan 40 jaar lid van onze vereniging. Gedurende deze periode was hij ruim 20 jaar actief als voetballer en vervolgens meer dan 20 jaar als grensrechter bij de Veteranen. Met zijn typerende houding stond Hay als grensrechter langs de zijlijn, maar met zijn humor en zijn spitsvondige opmerkingen stond hij juist midden in de groep.

“Hay, bedankt voor alles wat je voor de vereniging hebt gedaan en we gaan je zeker missen”.

Onze gedachten gaan deze dagen uit naar alle familieleden en vrienden. We wensen hen heel veel sterkte.

Namens bestuur SV Melderslo


13-11-2016 Voetbalnieuwsmick-hermans

Speler van de week: Mick Hermans

Melderslo 1 – DSV 1