SV Melderslo 1 – EWC’46 1: 2-4

SV Melderslo 1 komt tekort tegen EWC’46 1,   uitslag 2-4

Op de jaarlijkse sponsor dag krijgt SV Melderslo EWC uit Well op bezoek.

Op deze geweldige zonnige dag begint Melderslo in de eerst 10 minuten met kansen van Jeroen Kallen die tegen de paal kopt  en een kopbal van Bart Theeuwen die de bal geen vaart mee kan geven. EWC’46 word langzaam sterker en creëert een aantal kansen. Dit resulteert in de 23ste minuut in een mooi schot dat tegen de paal beland. Veel geluk voor SV Melderslo. In de 29ste krijgt Jeroen met een beetje geluk een bal mee op het middenveld. Hij ziet de keeper van EWC’46 een stuk voor zijn doel staan en schiet de bal over de keeper heen maar helaas ook net over het doel. In de 35ste zet Jeroen Gubbels door op een bal die op de 16 komt. Een misverstand tussen keeper en speler van EWC’46 waardoor Jeroen zijn hoofd nog tegen de bal kan zetten 1-0 voor SV Melderslo. EWC’46 zet steeds meer druk en SV Melderslo heeft het moeilijk om het achterin dicht te houden. In de 39ste een schot over de grond. Bas kan zijn handen er nog wel tegenaan zetten maar krijgt de bal niet gestopt Waarschijnlijk ook dwarsgezeten door het hobbelige veld. 1-1. In de 45ste kan EWC’46 opstomen vanuit links naar een fout van SV Melderslo in de verdediging. Voorzet en mooi ingetikt. 1-2. Dit is ook tevens de ruststand.

Tweede helft begint vrij rustig. Tot in de 57ste Bas v Westerveld een terugspeelbal niet goed uitgeschoten krijgt waardoor EWC’46 een goede kans krijgt. De verdediging van SV Melderslo krijgt de bal ook niet meer weggewerkt waardoor EWC’46 met een mooi shot in de rechterbovenhoek de stand op 1-3 zet. Melderslo blijft het moeilijk houden met het spel van EWC’46. Op wilskracht creëert Melderslo nog wel een paar kansen. In de 74ste een voorzet van rechts die mooi ingekopt word door SV Melderslo, maar  op de lijn gered door een speler van EWC’46. Ook in de 79ste een mooie volley van Bart Verheijen… Helaas op de lat. In de 86ste probeert   Rob Driessen een bal uit te verdedigen maar schiet tegen een speler van EWC’46. De bal kaatste precies voor de voeten van een speler van EWC’46. Een snelle uitbraak en Bas van Westerveld is kansloos 1-4. Voor de pijn een beetje te verzachten mocht Jeroen Kallen nog een penalty benutten na een handsbal van EWC’46. Eindstand 2-4.

Het kampioenschap komt verder uit zicht omdat Oostrum heeft gewonnen met 2-0 en 5 punten voorstaat met ook nog een wedstrijd minder gespeelt.