Rik Vullings

Even voorstellen

Ik ben Rik Vullings, vertrouwenscontactpersoon bij SV Melderslo. Ik ben getogen en geboren te Melderslo en ik voetbal al sinds mijn jeugd bij SV Melderslo. Ik ben getrouwd, vader van twee kinderen en ik woon tegenover het sportpark.

Ik werk als docent/zorgmentor op het Ster College te Eindhoven. Dit is een school voor studenten die op het normale middelbare onderwijs geen diploma gehaald hebben. Deze studenten krijgen dan een tweede kans op het Ster College. Vaak gaat het om studenten die in hun privéleven al veel ellende hebben meegemaakt. Als zorgmentor zijnde begeleid ik deze studenten bij alle problemen die ze tegenkomen. Dus ook voor mijn werk ben ik een vertrouwenspersoon voor studenten.

Bereikbaarheid

Ik woon tegenover het sportpark, Eikelenbosserdijk 5. Dus wanneer zich een situatie voordoet, kun je altijd even bij mij binnenlopen. Maar uiteraard kun je ook telefonisch (0630078032) of per mail (vertrouwenspersoonrik@svmelderslo.nl) contact opnemen. 

Twijfel je of je probleem wel ernstig genoeg is om te bespreken? Kom dan toch gewoon op gesprek. We kunnen altijd nog samen besluiten dat we geen vervolgstappen zetten.