We zijn van start!

Terugblik

We kunnen met veel trots terugkijken op een prachtig seizoen. Afdeling voetbal heeft een mooi jaar achter de rug. Het vaandelteam hield zich knap staande en handhaafde na een sterke slotfase in de 3e klasse. Verder namen we afscheid van hoofdtrainer Freek Thoone. Gelukkig staat zijn opvolger al klaar: in juni maakte de selectie al kennis met de nieuwe hoofdtrainer Remco ten Hoopen, met wie we met veel enthousiasme aan de slag gaan dit seizoen.

Afdeling korfbal boekte prachtige successen dit seizoen, met verschillende kampioenschappen. In de zaal lukte het senioren 1 om na twee spannende promotiewedstrijden de promotie naar de Topklasse veilig te stellen. Senioren 2 behaalde knap de kruisfinale. De A1 bereikte daarnaast voor het eerst in de clubhistorie de Zaalfinale en mocht een zilveren medaille mee naar huis nemen. Op het veld sloten we het seizoen af met een ware kers op de taart: de A1 speelde een zinderende Veldfinale en wist deze te winnen. Daarmee zijn we voor het eerst in de geschiedenis Nederlands Kampioen Veldkorfbal geworden. 

Vooruitblik

Dankzij onze vele vrijwilligers zijn bijna alle voorbereidingen getroffen. De meeste teams zijn gevormd, de velden liggen er prachtig bij en de tenues en materialen liggen klaar. De selectietrainingen zijn nu nog bezig en de teams worden op zeer kort termijn gevormd! Ook is het kader grotendeels ingevuld en starten er een aantal nieuwe trainers komend seizoen. Zo hebben de dames van afdeling voetbal zich versterkt met Marcel van Kuijck en Mandy Stevens als nieuw trainersduo. Lotte van den Munckhof gaat senioren 2 van afdeling korfbal trainen en coachen. 

Wij zijn nu van start in seizoen 2023 – 2024!