Poels-Janssen Logistics en Sun-Power nieuwe hoofdsponsoren

SV Melderslo heeft in Poels-Janssen Logistics en Sun-Power de nieuwe hoofdsponsoren voor de vereniging gevonden. Onlangs werd er een driejarige overeenkomst tussen de partijen ondertekend. De presentatie van het gecombineerd hoofdsponsorschap vond zondagmiddag 24-9 op sportpark de Merel plaats.

Waar er tot op heden afzonderlijke sponsoren waren voor de voetbal- en korfbaltak binnen de club, worden Poels-Janssen Logistics en Sun-Power hoofdsponsor van beide sportafdelingen en daarmee de gehele club. Hierbij zullen de logo’s van beide bedrijven op verschillende teamkleding van de eerste teams van beide sportafdelingen verschijnen.

Poels-Janssen Logistics, met hoofdvestiging in Melderslo, is logistiek dienstverlener in de breedste zin van het woord. Met een eigen wagenpark van ruim 70 trailers is het bedrijf zeer sterk in zowel nationaal als internationaal (groupage) pallettransport. Door dagelijks vertrekken naar Benelux, Duitsland, Polen, Oostenrijk en Tsjechië zijn levertijden op deze bestemmingen minimaal.  Daarnaast biedt Poels-Janssen Logistics met haar eigen warehouses in Nederland en Duitsland ook de mogelijkheid om klanten volledig te ontzorgen in het logistieke proces.

Sun-Power, sinds 2000 gevestigd in Tienray, is een innovatieve arbeidsbemiddelaar die gespecialiseerd is in de personeels-ondersteuning van zowel regionale Agro-bedrijven als het MKB. Met veel kennis van de Agro-sector en een sterke verbinding met het regionale MKB richt Sun-Power zich op het tot stand brengen van een eerlijke, duurzame en respectvolle werkomgeving voor medewerkers en opdrachtgevers. Sun-Power zet zich in voor het stimuleren van groei en succes voor alle betrokken partijen.

Beide bedrijven zijn al jarenlang als sponsor van de club actief en hebben deze sponsoring naar grote tevredenheid van de club nu uitgebreid naar het gecombineerde hoofdsponsorschap.

De samenwerking met de nieuwe hoofdsponsoren stelt SV Melderslo in staat verder te werken aan de visie van de club: het uitvoeren van sportmogelijkheden van jong naar oud met als doel de leefbaarheid in Melderslo te behouden.

Alle drie de partijen kijken uit naar een vruchtbare en succesvolle samenwerking.

Bezoek voor meer info over de nieuwe hoofdsponsoren hun websites:

https://www.poels-janssen.nl/

https://www.sun-power.nl/